Ce spune Biserica Romana despre invalidarea referendumului

Editor Web: Bogdan Mihai Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 08 oct 2018, 12:38

Reprezentantii Patriarhiei Romane au transmis un mesaj tuturor romanilor.

Patriarhia Romana indeamna la apararea familiei si la unitate spirituala, in urma invalidarii referendumului pentru redefinirea casatoriei, din 6 si 7 octombrie.

Cu prilejul referendumului, Biserica Ortodoxa Romana si-a implinit misiunea ei civica si morala in spatiul public, unde a afirmat si aparat identitatea si valoarea familiei ca institutie umana creata si binecuvantata de Dumnezeu. In acest sens, multumim celor aproape patru milioane de cetateni romani care au raspuns pozitiv prin participarea lor la vot.

Desi referendumul recent nu a fost validat, totusi acesta ne-a oferit posibilitatea de a cunoaste gradul de secularizare al societatii romanesti de astazi, precum si principalele pozitionari din societate privind afirmarea si apararea valorilor morale bazate pe credinta in Dumnezeu si istoria bimilenara a poporului roman. In acest context social, Biserica Ortodoxa Romana are datoria de a sustine si promova in continuare familia binecuvantata de Dumnezeu si valorile credintei crestine ”, au transmis reprezentantii Bisericii Ortodoxe Romane, printr-un comunicat de presa.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.