Ce spune Carmen Sălciua despre copilul ei și al lui Marian Corcheș: „Noi ne dorim să fim părinți”. Artista și soțul ei speră să își mărească familia cât mai curând

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 03 apr 2023, 15:39

Carmen de la Sălciua a probat mai multe costume populare și le-a arătat și fanilor din ce și-ar fi dorit să aleagă.

Sursa: Instagram

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș sunt pregătiți să facă marele pas și să își întemeieze o familie. Cei doi vor să aibă un copil și așteaptă cu nerăbdare ca dorința lor să se îndeplinească. Artista își pune speranța în Dumnezeu, așa cum face de fiecare dată.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș s unt pregătiți să aibă un copil. Cei doi vor să își întemeieze o familie, dar nu își fac niciun plan, deoarece își pun toată speranța în Dumnezeu.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș vor să aibă un copil

Carmen de la Sălciua a probat mai multe costume populare și le-a arătat și fanilor din ce și-ar fi dorit să aleagă.

La un moment dat, când proba unul dintre costume, părea că artista are burtica de gravidă, iar fanii ei au semnalat imediat acest lucru.

Ceea ce părea a fi burtica de gravidă era, de fapt, o umflătură cauzată de hainele tradiționale pe care le purta artista, în acel moment. Cu toate că sarcina nu există în acest moment, artista vrea foarte mult să devină mamă.

Citește și: „M-am întâlnit cu tatăl meu, într-o pușcărie”. Carmen de la Sălciua a făcut mai multe dezvăluiri emoționante despre relația cu tatăl ei, după ce nu și-au vorbit cinci ani

„Noi ne dorim să fim părinți. Când va fi să fie, când va vrea Dumnezeu, probabil, așa se va întâmpla”, a spus Carmen de la Sălciua, conform wowbiz.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Iubirea și armonia domnesc în căsnicia lui Carmen de la Sălciua

Artista de muzică de petrecere s-a măritat în mare secret și la fel de discretă este și în ceea ce privește viața de după ce ea și soțul ei și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

Cu toate acestea, solista a oferit câteva detalii despre cum decurge o zi din viața celor doi.

Carmen de la Sălciua susține că gesturile romantice trebuie să fie făcute în fiecare zi, deoarece, doar în acest fel, iubirea și armonia vor domni în căsnicie mereu. Aceasta face gesturi frumoase ori de câte ori are ocazia, fără să aștepte vreo ocazie anume.

„Fiecare zi trebuie să vină cu un cadou sau cu un gest, chiar și vorbele frumoase care sunt oferite ajută foarte mult în armonia cuplului.

Chiar și o floare sau mici gesturi sunt importante și nu trebuie să fie o ocazie specială, ca să le oferim.

Citește și: Ce face și cu ce se ocupă sora lui Carmen de la Sălciua după ce s-a mutat definitiv în România. Daniela Racolta nu pierde timpul și s-a pus deja pe treabă

Eu sunt încântată de gesturile mici pe care le primesc și de cele mari, dar nu consider că trebuie să existe zile speciale, ca să ne iubim.

Trebuie să ne iubim pur și simplu”, a mai povestit aceasta pentru sursa menționată anterior.

Experiențele plăcute și mai puțin plăcute prin care Carmen de la Sălciua a trecut au făcut-o să vadă lucrurile altfel și să înțeleagă de cât este de importantă sinceritatea, deoarece gesturile nu au nicio însemnătate, dacă respectul și iubirea nu contează.