Ce spune Dan Negru despre tentativa de asasinat asupra lui Trump: „Am pățit-o și eu” La ce face referire prezentatorul TV

Autor: Laura Macovei

Dan Negru, despre tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump

Sursa: Dan Negru Instagram

Într-o nouă postare din mediul online, Dan Negru face referire la tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump și la incapacitatea bodyguarzilor americani de a preveni un astfel de incident.

În cea mai recentă postare a sa, Dan Negru face referire la incompetența agenților care erau responsabili de protecția lui Trump, dar oferă și un exemplu personal.

Citește și: Donald Trump a fost la un pas de moarte! O animație 3D arată care ar fi fost traiectoria glonțului: „La o mișcare de cap distanță de haos”

Dan Negru, despre bodyguarzii lui Donald Trump

În urmă cu câteva zile, Trump a fost împușcat în ureche de către un lunetist. Se consideră că era dorită, de fapt, moartea fostului președinte american.

În acest context, Dan Negru face referire la „implicarea” bodyguarzilor lui Trump, care au fost luați total pe nepregătite.

„Poți să fii împiedicat și nătărău că n-o să ți-o spună nimeni ca să nu te discrimineze.

Așa au fost și bodyguarzii năuciți și depășiți la atentatul asupra lui Trump. Ideea că toți au șansa să facă orice e păguboasă”,
a spus Dan Negru pe pagina de Instagram.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Monica Pop a făcut destăinuiri despre cum o joacă era să se sfârșească tragic în copilăria ei. “Dragul mamei, am crezut că mor.”

Dan Negru a fost acuzat de discriminare

Tot în acest context, Dan Negru amintește de o întâmplare din trecutul său, când acesta a fost acuzat de discriminare, deoarece i-a sugerat unui student la jurnalism, care avea un defect de vorbire, să nu se îndrepte spre radio sau TV.

„Am pățit-o și eu: unui student la jurnalism care avea un defect de vorbire i-am sugerat să nu se îndrepte spre radio sau TV.

M-a acuzat de discriminare și m-a reclamat! De atunci mi-am învățat lecția: dacă-mi spune un tont că 2+2=5 nu-l contrazic ca să nu-l fac să se simtă inferior, discriminat. Dacă un bâlbâit vrea să se facă crainic de radio, îl încurajez. Asta va fi lumea în care vom trăi!

Citește și: „Ambiția celei mai slabe echipe” Ce mesaj a postat Dan Negru în ziua meciului dintre România și Olanda. Prezentatorul l-a comparat pe Florin Niță cu portarul Germaniei

Fără evaluări, fără aprecieri. Oricine poate să facă orice. Așa va fi omul nou! Dar asta o să ne coste! Pentru că e ușor să lupți pentru principii. Greu e să trăiești conform lor!” a mai spus prezentatorul TV.

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

 


Duminică, pe 1 septembrie, la emisiunea „Asta-i România” a fost prezentat cazul a patru copii din satul Cornățelu din județul Dâmbovița, părăsiți de mamă, care au fost ajutați de oameni să-și construiască o nouă casă.