Ce spune Denise Rifai despre interviul din această seară, cu Viorel Cataramă

Autor: Oana Picerea

În această seară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiunea difuzată la ora 23:00, la Kanal D, Viorel Cataramă va face dezvăluri inedite despre anii petrecuți în politica românească, despre modul în care și-a construit afacerile, va vorbi despre momente critice, care l-au pus în fața unor alegeri dificile de-a lungul vieții.  

„Veți vedea un interviu în care Viorel Cataramă ne vorbește despre temerile sale, despre greșelile făcute și, în bună măsură, despre pasiunile care i-au marcat viața”,  a

spus Denise Rifai.  

Controversatul om de afaceri va răspunde, în ediția din această seară a emisiunii, la o serie de întrebări incomode, menite să clarifice aspecte din viața personală și profesională a acestuia.

“Sunteți un bărbat extravagant?”, “Ați făcut bani din ambiție?”, “Sunteți un politician lipsit de empatie?”, “Câți bani le veți lasă copiilor dumneavoastră”, “Cât costă o pâine?”  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări sensibile la care Viorel Cataramă va răspunde în această seară.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu pierdeți astăzi, de la ora 23:00, dezvăluiri în premieră făcute de Viorel Cataramă la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.