CE SPUNE designerul Maria Lucia Hohan despre faptul ca ar plati agentii starurilor de la Hollywood sa-i poarte creatiile VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:55

Oare este adevarat ca rochiile create de romanca noastra, Maria Lucia Hohan sunt purtate de vedete internationale din A list, precum Jennifer Lopez, Eva Longoria sau Taylor Swift?!

 Gurile rele spun ca rochiile s-au bucurat de un success deosebit la Hollywood, doar pentru că Maria ar fi platit agentii vedetelor cu zeci de mii de euro, ca sa convinga divele sa ii poarte creatiile.

Sa fie adevarat sau fals ca dupa ce Anamaria Ferent a avut o relatie cu milionarul Truica, regretele au inceput sa o napadeasca?! Daca ar da timpul inapoi, nu s-ar mai iubi cu un barbat insurat?! <>


Acum, artista e singura si in cautare de masculi.
Anamaria NU se mai arunca in orice relatie. Inainte de toate, scaneaza barbatul, cu mare ATENTIE. Ce tip de barbat ai refuzat?
>


Acum, artista e singura si in cautare de masculi. Anamaria NU se mai arunca in orice relatie. Inainte de toate, scaneaza barbatul, cu mare ATENTIE. Ce tip de barbat ai refuzat?

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.