Ce spune fiica Andei Adam despre participarea vedetei la Bravo, ai stil! Celebrities

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 24 nov 2021, 09:49

Evelyn, fiica Andei Adam, adora s-o vada pe mama ei la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Instagram

Evelyn, fiica Andei Adam, ii calca, clar, pe urme vedetei care participa la Bravo, ai stil! Celebrities.

Fiica Andei Adam în vârstă de șase anișori a fost prezenta alaturi de mama ei într-o ediție Bravo, ai stil! Celebrities, iar apariția ei pe podium a fost una cu emoții, însă puștoaică a ddat dovada că este făcută pentru scena. Evelyn a defilat alaturi de celebra ei mămică purtând o ținută în ton cu a mamei ei. Mai mult, se pare, că fiica Andei Adam adora aparițiile publice, iar vedeta o încurajează să facă tot ce își dorește bineînțeles în limitele permise.

Cât despre faptul că mămică ei participa la Bravo, ai stil! Celebrities, Evelyn este foarte încântată și chiar o ajuta pe Anda să își aleagă hainele, iar cântăreață o implica în tot ce tine de partea de styling creandu-i încredere în sine.

Citeste si: Anda Adam, moment de infarct! Făcea un video pe Instagram când i s-a rupt șnurul de la bikini: Ce fac acum, cum intru așa?!"

Fiica Andei Adam de la Bravo, ai stil! Celebrities, pe urmele mamei ei in showbiz

„Fetița mea mă urmărește la Bravo, ai stil! Celebrities. Este foarte încântată când mă vede, uneori își dă cu părerea despre hăinuțe, îmi place să o implic și îmi place să participe atunci când probez hainele.  Este foarte important să îi dau încredere în ea, să fie asumată, să aibă putere de decizie pentru lucrurile pe care ea le va face în viață. 

Se bucură tare când mă vede la televizor. Îmi spune că am fost foarte frumoasă în emisiune. Mă întreabă despre detalii, despre ce se întâmplă în emisiune. Avem conversații scurte despre ceea ce vedea ea la tv”, a mai spus Anda Adam.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Anda Adam, declaratie despre un al treilea copil

Anda Adam a povestit recent si faptul ca isi mai doreste copii fiind o familista convinsa si i-ar placea sa isi mareasca familia, mai ales ca are planuri mari dupa ce a fost ceruta de sotie intr-un cadru de vis de catre iubitul ei.

Citeste si: Anda Adam, moment pur si simplu emotionant alaturi de fiica ei, Evelyn la Bravo, ai stil! 2021! Cum au aparut cele doua pe podiumul emisunii

„Îmi doresc foarte tare să mai am copii, am spus-o mereu. Cum o să vrea și Dumnezeu, cred că de acolo, de sus, vine lucrul acesta. Pentru mine este foare important să îi dorim, să îi chemăm, dar cred că vin și trimiși de Divinitate.  Ador copiii, sunt o familistă convinsă, mi-aș dori mai mulți copii”,  a declarat Anda Adam, pentru  Fanatik.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.