Ce spune Florin Salam despre Roxana Dobre, după acuzațiile de agresiune împotriva unei tinere: „Eu nu fac rău nimănui”

Autor: Lavinia Medrea

Florin Salam vorbește despre Roxana Dobre după acuzațiile primite

Sursa: Facebook Florin Salam

Florin Salam, cunoscut și iubit manelist din România, a fost acuzat că ar fi agresat o tânără de 23 de ani cu care a întreținut anterior relații intime.

Pe data de 16 ianuarie, Florin Salam a fost reținut pentru audieri după ce a fost acuzat de o tânără de 23 de ani că a agresat-o fizic după ce i-ar fi oferit bani în schimbul unor servicii sexuale.

Ce spune Florin Salam despre Roxana Dobre după acuzațiile aduse

Conform unor surse judiciare, Florin Salam ar fi închiriat o cameră de hotel pentru a-și facilita întâlnirea cu tânăra de 23 de ani, acolo unde urma să întrețină relații intime contracost.

După ce raporturile intime au luat sfârșit, manelistul ar fi lovit-o pe femeie.

Citește și: Florin Salam părăsește România: ”Plec în străinătate”. Declarații uluitoare făcute de manelist, direct din aeroport

Deși tânăra de 23 de ani susține că a fost victima manelistului și că nu are de ce să mintă cu ceea ce i s-a întâmplat, Florin Salam susține că aceasta minte pentru a-i face rău și pentru a obține bani de pe urma sa.

Pe lângă aceste afirmații, Florin Salam a ieșit public și a declarat că nu-și înșală soția și că o iubește, făcându-i chiar și o declarație de dragoste după ce a ieșit de la audieri.

„Roxana e viața mea. Știe toată lumea că o iubesc la fel ca pe copiii mei. Roxana e cum sunt Betty, Maria, cum sunt copiii mei. Dacă am o viață mai complicată...

Sunt obișnuit. Important e că eu nu fac rău nimănui”, a declarat Florin Salam, pentru o emisiune TV.

Citește și: Surse: Florin Salam, acuzat că ar fi agresat o tânără într-un hotel din București. Ce riscă manelistul

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

De ce este acuzat Florin Salam

Reamintim că Florin Salam, în vârstă de 44 de ani, a fost audiat sub acuzația de agresiune fizică asupra unei tinere în vârstă de 23 de ani, pe care ar fi plătit-o în schimbul unor servicii sexuale. Artistul nu a negat că tânăra se afla în aceeași cameră de hotel în care se afla și el, dar avocata manelistului susține că altul este, de fapt, adevărul.

Se pare că, în seara respectivă, Florin Salam se afla singur în camera de hotel când, într-un moment, unul dintre prietenii manelistului a adus-o pe femei în încăpere și a lăsat-o singură cu artistul.

Potrivit acesteia, în seara cu pricina, Florin Salam se afla singur în camera de hotel, doar că un prieten din anturajul manelistului a venit cu fata respectivă în camera lui și a lăsat-o acolo.

„A ajuns fără voia lui. El era în camera de hotel, a venit prietenul respectiv la o vorbă cu el și, la un moment dat, a spus că a venit și cu prietena lui. A rămas prietena și a plecat prietenul. Numai prieten nu e acela”, a declarat avocata artistului.

Florin Salam a oferit și el primele declarații jurnaliștilor ieri, când a fost dus la audieri, explicând toată situația.

„Aici e o înscenare, dar n-a formulat-o bine. Trebuia să găsească o altă variantă, o altă schiță, o altă păcăleală.

Sigur că m-a șantajat cu bani. Eu aș putea să spun multe acum. A venit cu un băiat, băiatul acela a plecat și a lăsat-o pe acolo. Și nu a lăsat-o bine, pentru că nu trebuia să rămână cu mine. Eu eram acolo, ei au venit la mine pe parcurs și au înscenat tot. Au vrut să facă chestia asta, să se ridice pe spatele meu sau să-mi ceară bani.

Persoana asta care face asta, ea n-ar vrea, dar a primit vreo șpagă și indicații”, a spus Florin Salam.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.