Ce spune Florin Salam despre Tzancă Uraganu „N-o să-mi ia fața” Manelistul, dezvăluiri fără perdea despre colegul de breaslă

Author: Diana Bostan

Florin Salam vorbește despre Tzancă Uraganu

Sursa: Captură KANAL D „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Florin Salam și-a câștigat numele de „regele distracției”, însă generația trending vine tare din urmă. Manelistul nu vrea să fie numărul unu pe YouTube, ci numărul unu la evenimente.

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Florin Salam a vorbit despre rivalitatea pe care o are cu Tzancă Uraganu.

Florin Salam sau Tzancă Uraganu

Artistul Florin Salam a fost întrebat de îndrăgita Denise Rifai dacă simte că Tzancă Uraganu i-a luat fața în trending. Manelistul susține că el nu duce o luptă în vizualizări, ci își dorește să fie chemat la cât mai multe evenimente.

Citește și: Cât costă să iți cânte Florin Salam la nuntă sau botez. Câți bani cere pentru un singur eveniment

„Mie n-o să-mi ia fața niciodată. Nici lui nu poate să-i ia fața nimeni. Ce face el îi stă bine lui, n-o să-i stea bine la nimeni. Ce fac eu e altă treabă ”, a spus Florin Salam despre Tzancă Uraganu.

Citește și: Care este numele real al lui Florin Salam? Puțină lume știe de la ce vine numele de scenă ,,Salam”

Manelistul susține că cei doi au stiluri diferite și au prins vremuri diferite. Florin Salam susține că Tzancă Uraganu are piese de actualitate, ceea ce preferă ascultătorii noii generații și că are versuri actuale. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Manelistul se bucură pentru succesul lui Tzancă Uraganu

Deși mulți nu ar fi crezut, Florin Salam nu simte o rivalitate între el și Tzancă, ba chiar se bucură de succesul lui și că îi merge bine. Artistul este de părere că Tzancă i-a ascultat sfaturile.

Citește și: Florin Salam, despre cea mai grea perioadă din viața sa. Moartea fostei soții l-a trimis spre cele mai întunecate gânduri: „Moartea e hotel de 10 stele, n-ai cum să scapi așa de ușor”

„Tzancă este unul care mi-a ascultat sfaturile. Este un om pe care îl iubesc mai mult decât pe toți ăștia pe care i-am iubit eu. Pentru mine, Tzancă are un respect foarte mare, i-am botezat fata cu plăcere, dacă era altcineva nu mă duceam. I-am botezat fetița cu mare drag, ca pe copiii mei”, a mai adăugat Florin Salam.

Citește și: Câți copii are Florin Salam? Artistul își găsește puterea acasă, în sânul familiei

Întrebat de Denise Rifai ce sfaturi i-a dat lui Tzancă, Florin Salam spune că el l-ar fi îndemnat să facă piese în momentul în care a simțit că este pe val și că poate avea succes. Acesta mărturisește că Tzancă a venit la el să-i ceară să facă o piesă, iar artistul a acceptat cu cea mai mare plăcere.

Florin Salam și Tzancă Uraganu au colaborat la piesa „Ce figurantă”, o piesă ce a intrat extrem de repede în trending la vremea respectivă.