Ce spune influencerița Valerie Lungu după ce a postat imagini cu burtica: „Aș fi gravidă!”

Autor: Diana Ghita

Valerie Lungu este gravidă?

Sursa: Instagram Valerie Lungu

Valerie Lungu este o celebră bloggeriță și influenceriță din România. Aceasta este foarte activă pe Instagram, unde își ține urmăritorii la curent cu noutățile din viața ei.

Valerie Lungu este foarte apropiată de comunitatea pe care a format-o în mediul online, motiv pentru care le dezvăluie diverse aspecte din viața ei, ceea ce a făcut și de această dată, arătându-le urmăritorilor poze cu burtica.

Este Valerie Lungu însărcinată?

Sarcina lui Valerie Lungu este un subiect foarte mediatizat. Însă, aceasta a decis că este momentul să pună capăt speculațiilor de acest fel.

Așa că, lângă o poză în care își ține burta, influencerița a scris mai multe explicații despre faptul că nu este însărcinată, ci că doar are niște probleme.

„Dragilor, din păcate, eu mă confrunt cu multe probleme, una dintre ele fiind burta! Nu arăt asta pentru că nu-mi place acest defect pe care îl am de câțiva ani!

Și de atunci am eliminat foarte multe produse din alimentația mea și, mai mult de atât, abdomenele au început să fie o rutină zilnică”,  dezvăluie

tânăra, într-un Instastory postat pe pagina ei personală de Instagram.

Citește și: Valerie Lungu, val de hate după ce a postat o fotografie cu un titlu despre război: „Oamenii au impresia că sunt nesimțită”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Valerie Lungu explică de ce are, de fapt, burtică

Valerie merge regulat la sala de fitness, de unde a postat un filmuleț chiar înainte de a vorbi despre subiectul legat de burtică. Însă, în ciuda eforturilor pe care le face, prin sport și alimentație, aceasta nu poate scăpa de kilogramele acumulate în zona burții, iar din cauza acestui lucru multă lume crede că urmează să fie mămică.

„Probabil aveți impresia că, fiind slabă, am și abdomenul plat, dar, din păcate, nu este așa. Alex (n.r. iubitul lui Valerie Lungu) mereu mă numește grăsuță din cauza burții, de aia și se scrie în ziare non stop că aș fi gravidă!”,  a mai scris influencerița în postare.

Citește și: Exclusiv! Cum a ajuns Valerie Lungu să facă bani din social-media: "Este singura mea sursă de venit. Nu este ușor!"

Tânăra încearcă să-și ascundă burtica prin diferite metode, una dintre ele constând în purtarea de lenjerie modelatoare. Însă, din această cauză, a primit foarte multe critici din partea internauților, care nu știu cu ce probleme se confruntă, de fapt, Valerie.

„Nu înțeleg amalgamul ăsta de hate legat de faptul că folosesc lenjerie modelatoare!”,  adaugă tânăra.