Ce spune Laurențiu Reghecampf despre trecutul iubitei sale, Corina Caciuc: „Foarte multe informații sunt false”

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 26 feb 2023, 06:40

Laurențiu Reghecampf, invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Captură KANAL D

S-a scris mult în presă despre trecutul Corinei Caciuc, actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf. Ce dezvăluiri a făcut antrenorul de fotbal pe marginea acestui subiect la "40 de întrebări cu Denise Rifai"?

Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața după separarea de Anamaria Prodan, astfel că în prezent formează un cuplu cu Corina Caciuc. Pe cei doi nu doar că îi leagă sentimente puternice, ci de curând au devenit părinții unui băiețel, fiind mai fericiți ca niciodată. Ce spune Laurențiu Reghecampf despre trecutul actualei sale iubite?

Cât de mult contează trecutul persoanei iubite pentru Laurențiu Reghecampf? 

Încă din primul moment în care s-a aflat că Laurențiu Reghecampf iubește din nou, în presă au apărut o mulțime de informații referitoare la trecutul Corinei Caciuc, actuala iubită a antrenorului de fotbal.

Întrebat cât de mult contează aceste lucruri pentru el și dacă trecutul persoanei iubite este important, Laurențiu Reghecampf a mărturisit la „40 de întrebări cu Denise Rifai” că foarte multe dintre informațiile apărute sunt false. În plus, Laurențiu Reghecampf  a ținut să sublinieze că o place foarte mult pe Corina Caciuc și că nu pune preț pe informațiile legate de trecutul ei, ba mai mult decât atât, antrenorul nu s-a grăbit să verifice aceste detalii. 

Citeste si: Adevărul despre episodul Dan Alexa! Cine a înselat primul în căsnicia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: „Mi-a spus 3-4 variante legate de acel gest”

"Nu știu din ce unghi priviți. În momentul în care cunosc o persoană, nu sunt de la poliție, nu pot să îi cer buletinul să aflu ce a făcut.  Foarte multe informații sunt false.

Multe persoane care au mers pe acest fir știu cine a avut interes să apară informația și cine le-a dat-o.  Îmi place foarte mult Corina.   De trecut, cum aș putea să aflu de trecutul cuiva. Să întreb la poliție, să îi iau buletinul... Nu contează trecutul", a răspuns Laurențiu Reghecampf la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Este sau nu afectată Corina Caciuc de „războiul” dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan? 

Întrebat dacă actuala sa iubită și mama băiețelului său, Corina Caciuc, are de suferit din cauza războiului izbucnit între el și Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a spus că da, însă fără să ofere prea multe detalii în legătură cu acest subiect.

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf formează un cuplu de mai multe luni, iar în luna mai a anului 2022 cei doi au devenit părinți.

Iubita antrenorului de fotbal a adus pe lume un băiețel pentru care cei doi au ales un nume special, Liam. 

Citeste si: Ce avere are Laurențiu Reghecampf? Deși toți cred că este milionar, Anamaria Prodan susține contrariul

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.