Ce spune Lidia Buble după ce a fost văzută alături de afaceristul Horațiu Nicolau: „Sunt tânără, sunt în floarea vârstei”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 17 sep 2022, 07:00

Ce spune Lidia Buble după ce a fost văzută alături de afaceristul Horațiu Nicolau: „Sunt tânără, sunt în floarea vârstei”

Sursa: Instagram Lidia Buble

Lidia Buble a fost surprinsă alături de Horațiu Nicolau, cunoscut om de afaceri, de două ori. Artista a făcut primele declarații cu privire la acest subiect și a dat detalii despre viața ei amoroasă.

După ce au fost surprinși de două ori împreună, fanii Lidiei Buble s-au întrebat dacă nu cumva între ea și Horațiu Nicolau există o legătură amoroasă. 

Lidia Buble a făcut declarații după ce a fost surprinsă alături de Horațiu Nicolau

În urmă cu câteva zile, Lidia Buble și Horațiu Nicolau ar fi fost văzuți într-un club de lux din București. La

un moment dat, s-a observat într-o filmare cum artista i-ar fi pus mâna afectuos pe spate afaceristului. Horațiu, la rândul lui, a mângâiat-o pe Lidia pe spate, apoi a ținut-o câteva secunde bune de mână. Lidia Buble și Horațiu Nicolau și-ar fi zâmbit și și-ar fi șoptit lucruri la ureche toată seara.

Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost surprinși într-un restaurant

La început de decembrie, Lidia Buble și Horațiu Nicolau ar fi avut o întâlnire la un restaurant de lux. După ce au savurat cină romantică, Horațiu ar fi plătit nota, după care au plecat împreună de la locație, cu toate că ar fi venit separat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Lidia Buble și celebrul actor Harlys Becerra și-au spus adio! Care este, de fapt, motivul despărțirii

După apariția acestor imagini, Lidia Buble a apărut în emisiunea prezentată de Teo Trandafir, la Kanal D, unde a mărturisit adevărul despre ipostazele în care a fost surprinsă alături de afacerist.

Lidia Buble a mărturisit că ea nu a căutat niciodată bărbați celebri și nici nu a interesat-o să afle informații legate de Horațiu Nicolau.

Fără să dea vreun detaliu, a spus că există dragoste în viața ei.

Citeste si: Diagnosticul crunt pe care Lidia Buble l-a primit din partea medicilor. Cu ce boală se confruntă artista

„Sunt plină de dragoste, ofer dragoste, primesc dragoste. Sunt tânără, sunt în floarea vârstei. (…) Nu am căutat niciodată persoane care să fie cunoscute sau faimoase, am căutat mereu să fie discret.

(…) Nu cunoșteam nimic din ziare. Iubire și dragoste în viața mea există”,  a declarat Lidia Buble la „Teo Show.