Ce spune mama Geta despre actuala soție a fostului sau bărbat! Tatăl fraților Sterp nu și-a adus femeia la nunta Getutei Sterp: "Vai, săraca!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 02 nov 2022, 08:29

Ce spune mama Geta despre fostul sot

Sursa: Captura Instagram

Mama Geta si tatal copiilor ei s-au despartit in urma cu 10 ani, insa Culita si Iancu Sterp spun ca mama lor inca il mai iubeste pe cel cu care a facut cei 4 copii.

Mama Geta a trecut prin multe momente de cumpănă și în căsătoria cu fostul soț, dar și după ce s-a despărțit de el. Femeia a povestit de mai multe ori diferite episoade în care fostul soț o necăjea umilind-o în diverse episoade sau purtandu-se urat cu ea.

Citeste si: Logodnica lui Culiță Sterp, criticată pe TikTok: "Uite-o și pe asta a lui Culiță, a stat în școli prin America și acum ascultă manele!" Cum le-a răspuns iubita cântărețului

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tatal fratilor Sterp si-a refacut viata

Însă, se pare că mama Geta, conform spuselor lui Culita, l-ar ierta și acum și l-ar primi cu brațele deschise pentru că spune artistul, mama lui încă îl iubește pe cel alaturi de care a trăit o viață cu bune și rele, până la urma:" El a mai plecat de 2-3 ori atunci, s-o întors.

E foarte orgolios, e dintr-o bucata, nu a lăsat de la el. Nu a fost un motiv bine întemeiat. Nu a înșelat. Ea chiar l-a iubit foarte foarte tare și îl iubește și acum, a luat-o fata mare și acum este la fel, ea non stop e acasă. Numai pe el l-a avut
, a dezvăluit Culita într-un podcast. 

Mama Geta l-ar primi inapoi daca fostul sot s-ar intoarce la ea

Citeste si: Cum au fost surprinse mama Geta și iubita lui Culiță Sterp la ziua artistului. Întreg momentul a fost filmat imediat

Și mai mult, fiul cel mare al mamei Geta a dezvăluit și reversul a tot ceea ce s-a întâmplat intre părinții sai deoarece acum, bărbatul și-a refăcut viață de 2-3 ani, spre deznădejdea mamei lui: "El este foarte orgolios, e dintr-o bucata, nu lasă de la el.

Și când o pleca de acasă, a zis că nu mai vine în veci și nu mai întreabă de noi. Și acum daca ar veni înapoi, l-ar primi. Însă, acum, recent, de 1 an și-a găsit o doamna și când o aflat maica-mea, vai, săracă! Și-a găsit o doamna cu care sta. Asta încercam să spun că e foarte orgolios, în 10 ani nu a dat o data telefon să vadă ce facem.
Și noi ne-am mai certat cu el când era mai agresiv cu maica-mea și poate a încercat să dea în ea și atunci ne-am mai băgat și noi, poate o fi avut ciuda pe noi!
, a mai dezvăluit Culita Sterp.

 

Taguri: