Ce spune Monica Tatoiu despre cel de-al treilea mariaj al acesteia. Femeia de afaceri și soțul ei se cunosc de 37 de ani

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 04 nov 2022, 21:19

Ce spune Monica Tatoiu despre cel de-al treilea mariaj al acesteia. Femeia de afaceri și soțul ei se cunosc de 37 de ani

Sursa: Captură video

Monica Tatoiu a fost invitată în emisiunea „Fiță cu Adiță”, unde a vorbit despre cel de-al treilea mariaj în care se află. Aceasta și soțul ei sunt împreună de peste 35 de ani, dar este mai fericită ca niciodată.

Monica Tatoiu a fost invitată în emisiunea „Fiță cu Adiță”,  difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, unde a vorbit despre soțul ei, dar și despre toate lucrurile pe care le-a învățat de la el. Cei doi sunt împreună de aproximativ 40 de ani, dar iubirea și pasiunea nu au dispărut.

Monica Tatoiu este căsătorită cu iubirea vieții sale

Întrebată ce calități a urmărit aceasta la un bărbat, Monica Tatoiu a răspuns clar și răspicat: „calitățile soțului meu”.

„Suntem împreună de 37 de ani și ceea ce am realizat împreună am învățat unul de la altul. Soțul meu nu prea la avea cu din astea, cu băutul, el era cu shot-uri, așa cum sunt băieții. El m-a educat pe mine cum e cu lămpi, cu artă, și astea sunt importante.

El m-a învățat pe mine lucruri pe care nu le știam în multe domenii, apropos de mâncare, apropos de mers pe munte, apropos de abordat anumite lucruri în istorie.

Citeste si: Ce făcea Vlăduța Lupău în urmă cu 11 ani. Puțină lume o recunoaște: “Nu aveam bani”

Eu sunt din Banat, el e din Constanța, ne-am întâlnit la București, fiecare a venit cu moștenirea și asta e foarte important într- relație: să fim deschiși, să învățăm lucruri noi și să fim radicali atunci când

trebuie să păstrăm anumite valori pe care le-am moștenit de la părinții noștri, dacă le-am moștenit. Dacă nu le-am moștenit, cumpărăm o moștenire”, a spus Monica Tatoiu.

„E al treilea soț al meu, l-am cunoscut la 27 de ani. Nu mai e același lucru ca la 27 de ani, dar este minunat. Femeia trebuie să fie cea care să păstreze. Bărbații, voi, sunteți comozi.

Femeia este cea care trebuie să acordeze instrumentul.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Tu cânți la el, dar, dacă este dezacordat... Femeile au înnebunit în ziua de astăzi. Prea multă libertate, prea multe drepturi. Femeile sunt de vină, pentru că lucrurile merg prost și o spun cu toată responsabilitatea. În momentul în care ai făcut-o șefă, s-a dus societatea”, a mai spus femeia de afaceri.

Monica Tatoiu regretă lipsa evoluției intelectuale a oamenilor

Monica Tatoiu este de părere că doar oamenii care știu multe și care vor să evolueze pot să aibă o viață bună și de calitate, iar dorința de învățare a oamenilor nu este prea mare.

„Trebuie să înțelegem că viața de calitate este dependentă de nivelul de cultură al individului.

Nu toți suntem culți, nu toți ne naștem culți, dar toți puteam evolua odată cu Internetul. Dacă nu căutăm informații numai despre vedete cochete, cu un neuron și ăla dormind în majoritatea timpului.

Citeste si: Elis Armeanca, dezvăluiri emoționante la „Fiță cu Adiță”. Artistul recunoaște cum l-a marcat moartea mamei lui: „A fost un șoc”

Pe mine mă sperie că oamenii nu vor să evolueze”, a mai declarat Monica Tatoiu.

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?