Ce spune Nona de la ”Casa iubirii” despre o împăcare cu Patrick: ”Există orice probabilitate” Fosta concurentă a recunoscut totul

Author: Diana Bostan
Actualizat: 14 dec 2023, 15:28

Nona nu spune ”nu” unei împăcări cu Patrick

Sursa: Instagram

Patrick s-a reîntors în ”Casa iubirii” și pare interesat de Cristina. Cum a reacționat Nona la vederea imaginilor cu fostul ei iubit?

Nona și Patrick au avut o relație de scurtă durată, însă după ce au părăsit competiția, idila dintre cei doi a luat sfârșit din cauza distanței.

Ce spune Nona despre apropierea dintre Patrick și Cristina

În timpul unui live, Nona a fost întrebată dacă între ea și Patrick există vreo șansă de împăcare. Deși nu și-au mai vorbit de atunci, iar Patrick a reintrat în emisiune, Nona a dat de înțeles că intre ea și fostul iubit ar există șanse de împăcare și că nu se știe niciodată ce se poate întâmplă în

viitor.

Citește și: „Frumoase poze, dar ți se vede…” Patricia de la Casa iubirii s-a pozat într-o ipostază indecentă! Fanii au taxat-o imediat

Atâta timp cât două persoane sunt în viață orice probabilitate este...da”, a răspuns Nona la întrebarea unui urmăritor de pe un live de pe TikTok. Tot în cadrul unui live, Nona și-a arătat deranjul față de apropierile dintre Cristina și Patrick.

Nona este convinsă de faptul că Marinel ar fi putut avea o relație cu Cristina dacă ar fi insistat puțin mai mult. Marinel și Nona au avut o discuție pe un live, iar acesta i-a dezvăluit faptul că ar fi bucuros pentru Patrick și Cristina și a spus despre ea că se uită la Patrick cum se uita la el.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

”Cristina este o fată ok, dar între ea și Patrick nu văd mai mult decât o prietenie”, a spus Marinel în cadrul unui live preluat de ”Culisele iubirii”.

Nona le-a cerut oamenilor să nu-l mai voteze pe Radu

Deși s-au despărțit de câteva luni și au luat-o pe drumuri separate, Nona le-a cerut urmăritorilor săi să nu mai vorbească urât de Patrick și să nu-l mai jignească, indiferent de alegerile pe care acesta le va face în casa iubirii sau în viață.

Citește și: Casa iubirii: Încă un cuplu în pragul despărțirii! „Vrea să meargă în sezonul 3” Iată ce reacții s-au stârnit în platou și ce detalii uluitoare au ieșit la iveală despre cei doi concurenți

Chiar dacă a anunțat că-l va susține pe Radu și că și-ar dori ca acesta să câștige competiția, Nona le-a cerut fanilor să nu-l mai voteze pe Radu.

”Eu am să-mi rog comunitatea să nu mai aplice nicio susținere pentru Radu. Nu voi accepta să mai dați de pereți cu Patrick, să aveți o asemenea atitudine față de el, indiferent de cum procedează și de ce relație are el acolo în casă. O să-mi rog toată comunitatea să nu-l mai susțină pe Radu”, a spus Nona pe un live.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.