Ce spune Oltin Hurezeanu dupa prima lui cursa la EXATLON: "Am inceput un pic cu stangul" Iata ce parere au Faimosii despre noul lor coechipier

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 feb 2018, 11:17

In editia de ieri Faimosii au avut parte de o surpriza la EXATLON: au primit in echipa un nou coechipier, Oltin Hurezeanu, care l-a inlocuit pe Ion Oncescu, trimis acasa din cauza unor probleme medicale.

Prestatia lui in prima cursa realizata la EXATLON nu a fost tocmai buna: puteti vedea cum s-a descurcat aici.

Dupa jocul pierdut de Faimosi cu un scor categoric, Oltin a vorbit in fata camerei despre pozitia lui in aceasta competitie:

"Am inceput un pic cu stangul, dar o sa-mi revin. Ion a fost un component mai putin integrat si acceptat in echipa si cred ca, sigur, venind in locul lui, venind sa-l inlocuiesc pe el, pozitia mea e din start usor dificila", a spus Oltin.

Vladimir Draghia si Diana Bulimar au vorbit despre noul lor coechipier.

"Acum am apucat sa vorbesc putin cu el. E un tip inteligent din cate mi-am dat seama, matur", a fost de parere Vladimir Draghia.

"A spus ca i-a placut concursul si ca este prieten cu Ion", a spus Diana Bulimar.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.