Ce spune Silvia Stroescu despre plecarea lui What’s UP din competitie!

Autor: Daniela Iliuta Editor Web: Silviu Bunea
Actualizat: 09 sep 2018, 22:29

What’ s UP a parasit competitia „Exatlon”, dupa o perioada presarata cu conflicte cu unii dintre coechipierii lui.

A suprins pe toata lumea cu aceasta decizie, mai ales ca a dovedit pe trasee ca e un sportiv in adevaratul sens al cuvantului. Conflictele in care a fost implicat i-au erodat insa determinarea de a ramane in concurs. Cu un temperament sensibil, dominat de dorul de casa si de nemultumirile la adresa unor coechipieri, artistul a decis sa iasa din concursul Exatlon Romania in care isi dorise atat de mult sa ajunga si pentru care s-a antrenat si in tara, dar si dupa ce a ajuns in Republica Dominicana.

Unul dintre colegii cu care What’s UP a avut avut o comunicare foarte buna in timpul concursului este Silvia Stroescu, iar aceasta vine sa confirme talentul sportiv evident al artistului.

„Whatsy este o persoana deosebita si foarte sensibila, ceea ce il face sa traiasca totul la o intensitate mai mare. S-a observat ca era mult mai analitic in ce priveste reactiile celor din jur si, probabil, pentru faptul ca era mai putin inteles de catre unii dintre colegi, a luat hotararea sa paraseasca aceasta competitie, in ciuda faptului ca isi

dorea foarte mult sa concureze. Eu consider ca, desi vine din lumea artistilor, are disponibilitate pentru competitii sportive, ceea ce s-a si confirmat prin punctele importante aduse echipei”, a spus sportiva.