Ce spune telefonul tău despre personalitatea ta?

Author: O.P.

La fel ca multe alte obiecte personale de care nu te desparți aproape niciodată, și telefonul tău poate spune suficiente lucruri despre felul tău de a fi. Dacă ești curioasă să afli cum te-au perceput ceilalți până acum, în funcție de acest criteriu, dar și ce greșeli să nu faci niciodată, dacă nu vrei să fii văzut într-o lumină proastă, află de mai jos ce spun accesoriile de telefon pe care ai ales să le folosești despre tine!

Folosești o carcasă simplă? Uite ce spune despre tine!

Dacă ai ales să îți protejezi telefonul cu o carcasă simplă, minimalistă, într-o singură culoare, asta înseamnă că ești o persoană foarte responsabilă, care își ia rolul în serios și este foarte verticală în gândire și în luarea deciziilor. Pentru tine accesoriile extravagante, cum ar fi cele cu pietricele sau tot felul de designuri, sunt trecute pe lista neagră? Atunci clasicul este cuvântul care te definește, fără doar și poate. Nu ești genul de persoană care se orientează după ultimele tendințe, ci ești mai degrabă o fire conservatoare, care știe că elegant înseamnă mai simplu. Dacă folosești o carcasă de telefon neagră, fără model, atunci vei fi perceput ca o persoană serioasă. 

Ai o carcasă super colorată? Află ce înseamnă!

Dacă telefonul tău este învelit într-o carcasă mai îndrăzneață, cum sunt, de exemplu, husele Huawei P20 Lite, înseamnă că te definește curajul. O persoană ca tine, care acceptă noi provocări și se bucură mereu de experiențele de care are parte, ori de care ar fi ele, nu s-ar orienta niciodată către o carcasă simplă, ca cea descrisă în paragraful anterior. Pentru tine desenele, graficele sau patternurile cât mai vii sunt câștigătoare, asta spunând despre tine că adori să fii în centrul atenției. Continuă să fii astfel, lumea are nevoie și de oameni cu mintea liberă și jucăușă, așa cum este și a ta!

Carcasa ascunsă ascunde un secret?

Dacă ai o carcasă de telefon care îi ascunde aproape în întregime forma originală, e posibil să fii o persoană extrovertită. În loc de forma clasică ai ales să îți protejezi telefonul cu o husă în formă de înghețată, sticluță de parfum, animal sau, de ce nu, cartofi prăjiți? Înseamnă că firea ta este una dezinvoltă și, la fel ca cei care folosesc carcase colorate, îți place să ajungi în centrul atenției. Asta nu înseamnă că îți place să fii deranjată de oricine, ci doar să ai confortul psihic că nu ai trecut neobservată. Îți plac lucrurile și oamenii speciali, pe care îi vei și atrage folosind o carcasă care ascunde aproape total telefonul tău mobil.

Folosești o carcasă glamour? Află cum te-au perceput ceilalți!

Pentru tine noțiunea de banal îți este total necunoscută, pentru că mereu ai optat pentru lucrurile cu personalitate, care să iasă mult din tipare, fără să devină extravagante? Atunci tendințele nu te-au ocolit și ai încercat mereu să le respecți, chiar și atunci când a venit vorba de accesoriile pentru telefonul tău. Dacă husa pe care ai ales-o pentru a-ți proteja telefonul de zgârieturi sau eventuale căzături este rafinată, mai mult ca sigur îți place să fii cochetă și să flirtezi ori de câte ori ai ocazia. Ești o persoană îngrijită, care știe că ambalajul vinde primul, și îți place să te înconjori de oameni speciali, care nu se confundă într-un grup, ci sunt mereu cu un pas în afara regulilor. 

Ce husă de telefon nu ar trebui să folosești niciodată?

Când vine vorba de accesorii, ești singura în măsură să decizi care ți se potrivesc, însă îți sugerăm să nu folosești huse care au mesaje obscene sau semne subliminale, oricât de nostime ți s-ar părea, care te-ar putea încadra greșit. 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.