Ce spune Teo Trandafir despre Nicu Perojuc, concurentul de la “Vrei sa fii milionar?”, aflat la un pas sa castige milionul? Aflati urmarind editia de luni, 12 noiembrie, cum se va descurca acesta!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 nov 2018, 11:39

Vrei sa fii milionar?”, difuzat in fiecare luni si marti, de la ora 22:30

In cea de-a doua editie a celui mai popular show de cultura generala din lume, “Vrei sa fii milionar?”, difuzat la Kanal D luni, 12 noiembrie, la ora 22:30, telespectatorii vor putea urmari continuarea parcursului in emisiune al lui Nicu Perojuc, aflat la doar cinci raspunsuri corecte de marele premiu. Venit tocmai din Slovacia, concurentul este foarte aproape de a castiga suma de 1000.000 de lei. 

 

 

“Nicu Perojuc este un tip extraordinar de inteligent, de complex, de misterios. Mi-a placut mult. Il voi tine minte toata viata, mai ales si datorita faptului ca a fost printre primii concurenti pe care i-am avut in fata mea,  la <Vrei sa fii milionar?>. Mi se pare un om fascinant. Nicu Perojuc a facut un lucru inteligent, pe care il recomand tuturor concurentilor: a gandit cu voce tare.

Cand te auzi gandind, ecoul venind din pereti, te ajuta sa elimini logic, variantele incorecte”, a spus Teo Trandafir.

 

Pe Teo Trandafir, telespectatorii o pot urmari in fiecare luni si marti, de la ora 22:30, intr-o noua ipostaza, fata in fata cu potentiali milionari ai Romaniei, prezentand show-ul concurs “Vrei sa fii milionar?”, difuzat la Kanal D! Vom afla in editia viitoare daca Nicu Perojuc va pleca acasa cu milionul.

Doar cinci intrebari il mai despart pe concurent de marele premiu. 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.