Ce spune ultima cifră a anului de naștere despre tine? Mihai Voropchievici ne explica de ce oamenii care cu cifra 7 se enervează foarte repede

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 mar 2023, 05:30

Ce spune ultima cifră a anului de naștere despre tine? Maestrul Mihai Voropchievici îți dă toate informațiile

Sursa: Captură YouTube

Numerologia este un domeniu care a pasionat lumea încă de acum mii de ani și, chiar și în ziua de astăzi, aceasta atrage atenția oamenilor. Foarte multe lucruri pot fi aflate despre propria persoană cu ajutorul numerologiei, iar unele dintre ele sunt informații pe care, prin altă metodă, nu am fi putut să le știm.

Mihai Voropchievici a fost invitat în platoul emisinii ”Teo Show”, acolo unde a explicat ce trebuie să știm despre noi, în funcție de ultima cifră a anului în care suntem născuți.

„Ultima cifră îți dă niște repere în funcție de caracterul pe care îl ai, pentru că fiecare om se naște cu un caracter. Cum numerologia nu putea să lipsească din povestea asta, l-am mai adăugat și pe 0”, a spus Maestrul Mihai Voropchievici.

Cifra 0

Oamenii care au 0 în terminație sunt oameni tăioși, duri, dârji și care, în permanență, își urmăresc interesul. 0 este o simbolistică a tot ceea ce este ezoterism și face referire la alungarea din Rai. 0 este simbolul șarpelui care aleargă în jurul cozii.

Cifra 1

Persoana aceasta conduce, dictează și au caractere foarte puternice.

Niciodată nu acceptă să fie pe locul doi, motiv pentru care se află în posturile cheie, de conducere. Aceștia nu discută cu cei care nu sunt pe aceeași frecvență cu ei.

Cifra 2

Este vorba de o persoană care nu pote trăi singură, motiv pentru care, în permanență, vrea să ajute. Își dorește, pur și simplu, să lase ceva bun în urma sa.

Acești oameni sunt simpatici și au o empatie foarte puternică. Cu toate acestea, nu prea reușesc să țină un parteneriat, o căsnicie și trec imediat la capitolul următor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Mihai Voropchievici, despre modul în care aflăm care sunt zilele bune și cele nefaste, în funcție de cifra destinului!

Cifra 3

Persoanele care au cifra trei sunt persoane care se ceartă mereu, dar care pot face ca atmosfera să fie plăcută. Acestea ne pot face viața mai ușoară, dar, cu toate acestea, pot fi și superficiali. Le place să asimileze informații și să dobândească tot felul de cunoștințe și pot oferi, în schimb, informații interesante.

Cifra 4

Aceste persoane sunt serioase, mature și adoră să dicteze. Nu acceptă în viața lor nicio persoană care nu este pe aceeași frecvență cu ei, care nu are un caracter la fel de dur precum al lor și, cine vrea că facă parte din viața lor, trebuie să aibă deja aceste trăsături.

Cifra 5

Persoanele al căror an de naștere se termină în cifra 5 sunt persoanele care, deși încep mai multe lucruri, nu pot termina niciunul, pentru că știu că va fi o altă persoană care va finaliza

în locul lor. Sunt  fascinate de lucrurile noi și mereu le caută, nu pot sta fără libertate și au un simț al afacerilor extrem de bine dezvoltat.

Cifra 6

Aceste persoane vor să aibă parte în viața lor de statornicie, de dragoste, de armonie deplină. Fiind foarte mămoși, riscă să își sufoce partenerul, iar acest lucru poate duce la încheierea relațiilor amoroase.

Cifra 7

Se enervează foarte repede, imediat încep să se certe, dar au o inteligență foarte mare. Aceștia nu pot fi mințiți și sunt pasionați de tot ceea ce este învăluit în mister. Analizează foarte bine tot ceea ce este în jurul lor, motiv pentru care pot lucra foarte bine în domenii precum criminalistica.

Citeste si: Lidia Fecioru, trucuri atipice pentru vindecare trupească și sufletească! "Tinctura din coji de mandarine ajută împotriva răcelilor"

Cifra 8

Simțul banului este extrem de bine dezvoltat și este capabil de orice pentru a intra în posesia sumelor pe care și le doresc. Mai mult decât atât, este o persoană care trece foarte ușor de la o extremă la alta. Viața lor este plină de încercări, deoarece mereu o iau de la 0.

Cifra 9

Îi place să stea între prieteni și să îi facă pe cei din jur să se simtă bine. Este omul care mereu vine cu idei noi și căruia îi place să i se mulțumească pentru ajutorul oferit, doar doar pentru a se asigura că a făcut ceea ce trebuie.