Ce spune Vica Blochina despre o relație cu Cristi Borcea: „Este super mega plătitor”

Autor: Andreea Buinoschi

Deși îl admiră pentru faptul că nu este zgârcit cu femeia de lângă el, Vica Blochina nu ar putea să formeze o relație cu el

Sursa: captura video

Cu toate că este foarte selectivă în ceea ce privește bărbații, Vica Blochina are o admirație puternică pentru Cristi Borcea. Situația financiară foarte bună a acestuia a făcut-o pe fosta balerină să îl aprecieze.

Vica Blochina are o admirație aparte pentru Cristi Borcea, lucru pe care l-a recunoscut fără nicio reținere. Recent, aceasta a precizat că Borcea nu are nicio reținere în a băga mâna în buzunar pentru femeia de lângă el, ceea ce, pentru ea, reprezintă o mare calitate.

Vica Blochina nu ar vrea o relație cu Cristi Borcea

Vica Blochina a declarat, de mai multe ori, că „nu pierde timpul cu oricine”, motiv pentru care, în jurul ei, susține ea, alege oameni care „au făcut ceva în viață” și de

la care are ce să învețe. Până la vârsta de 47 de ani, aceasta a respectat un set de reguli bine stabilit, considerând că, doar în acest fel, va putea să aibă o viață așa cum își dorește.

Mai mult decât atât, fosta parteneră a lui Victor Pițurcă a precizat că nu i-ar spune „da” vreunui bărbat român, dar are o admirație aparte pentru Cristi Borcea despre care a afirmat că este bărbatul perfect, pentru că „este cel mai bun plătitor.

Bărbatul asta trebuie să facă, despre ce vorbim?! Dacă nu te iubește, nici nu bagă mâna în buzunar”
.

Citește și: Vica Blochina, mărturisiri emoționante la 40 de întrebări cu Denise Rifai! “Nu mi-a spus niciodată că mă iubește, dar a avut mereu grijă de mine…”

Întrebată dacă i-ar spune „da” lui Cristi Borcea, aceasta a negat vehement.

„Ferească Dumnezeu! Dar nici nu a fost contextul acela. Am fost la « Teo Show » și a fost vorba despre relații și foarte des am auzit că fata a ieșit cu un băiat, a plătit jumi-juma, niște aberații pe care eu nu le înțeleg.

Mi-a venit mie un exemplu, fiind la Teo, să le dau exemplu pe Cristi Borcea, care este plătitor.

Nu există! Eu îl știu pe domnul Borcea de la Pițurcă, sunt prieteni, nici prin cap, vreodată, nu mi-a trecut de așa ceva”, a povestit aceasta, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vica Blochina, impresionată de capacitatea de plată a lui Cristi Borcea

Deși îl admiră pentru faptul că nu este zgârcit cu femeia de lângă el, Vica Blochina nu ar putea să formeze o relație cu el și niciodată nu s-a gândit la acest aspect, cu toate că îl cunoaște foarte bine.

„Pur și simplu, da, eu consider că bărbatul ăla face viața așa cum este viața normal.

De asta, toate femeile își doresc să facă copii cu el, este super mega plătitor. Eu nu contrazic lucrul ăsta, dar nu îmi doresc eu pentru mine.

Citește și: „L-am iubit foarte mult, cu toată umilința pe care mi-a dat-o”. Care este adevărul din spatele relației Vicăi Blochina cu Victor Pițurcă

Nu se pune nicio problemă, dar, într-adevăr, știe prețul vieții și știe unde are și ce are de plată. E adevărat lucrul ăsta, atât. Nu! Mai mult, niciodată, nici prin visele mele, nu a existat așa ceva, să mă gândesc la așa ceva.  Dar admir, pentru că e bărbat șmecher și știe exact cum se învârte viața. Cel mai șmecher din România. E coadă la el, se știe”, a mai precizat Vica Blochina.