Ce spunea Madalina Ghenea despre casatorie inainte sa-l cunoasca pe Matei Stratan! "Cand ma voi casatori, va invit" Este unul din putinele interviuri oferite de frumoasa actrita pentru publicul din Romania

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 mar 2017, 10:05

Madalina Ghenea a reusit sa surprinde mii de fani, in momentul in care si-a facut aparitia cu burtica de gravida pe coperta unei reviste.

Frumoasa olteanca a reusit sa isi gaseasca jumatatea in bratele tanarului Matei Stratan, cel care va deveni, in scurt timp, tatal copilului ei. In urma cu cativa ani, mai exact, in anul 2012, Madalina Ghenea oferea pentru WOWBiz unul din putinele interviuri oferite publicului din Romania.


"Am invata din experienta ca nu e gresit sa visezi si sa speri. O sa va anunt cand ma casatoresc, o sa va invitAm inceput cu moda, dar nu era visul meu sa fiu model.
A fost un trend la vremea respectiva, iar acest lucru m-a ajutat sa ajung aici cu aceasta experienta de viata, cu foarte multe prietenii, din toate colturile lumii. Sunt ce sunt acum si datorita modei, pana la urma. Eu am tot spus ca nu vorbesc despre viata privata, despre ce fac, dar nu vorbesc despre viata mea privata. Pana atunci puteti sa credeti zvonurile sau nu", spunea Madalina Ghenea.
Intrebata de presupusa relatie cu Leonardo DiCaprio, Madalina a preferat sa ramana in continuare misterul.


"Ce pot sa spun e ca in Italia nu a contat acest episod, nu a fost luat in seama. O singura jurnalista de la Vanity Fair a scris despre acel episod, pentru ca ne-a vazut impreuna la Cannes, in luna mai si cam atat. In Italia nu s-a scris prea mult despre asta.
Leo e un om simplu, este una din cele mai simple persoane pe care le-am cunoscut.
Un om care iubeste meseria de actor, asa cum o iubesc si eu. Un om foarte simplu.
Am crescut cu niste exemple pe care mi le-a dat mama si am niste modele de urmat. Din Romania, le apreciez foarte mult pe Maia Morgenstern si Oana Pelea. Nu sunt la cutite cu nimeni si cred ca este loc pentru fiecare in atatea domenii.
Modelul meu in viata este Sophia Loren si cred ca este una din cele mai frumoase femei din lume".

"Nu primesc chiar atat de multe avansuri pentru ca e foarte importanta atitudinea unei femei.Am o atitudine atat de calda, naturala, incat nu mi s-au facut propuneri indecente. Cereri in casatorie- cateva, insa nu chiar atat de multe.
Cred foarte mult intr-o chimie si cu siguranta nu are legatura cu fizicul unui barbat. Privirea, ca prim factor, e foarte importanta, iar apoi cred ca interiorul e foarte important si se reflecta si in exterior", povestea pentru WOWbiz, in anul 2012, Madalina Ghenea.


Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.