Ce spunea Viviana Sposub despre George Burcea înainte să se despartă. Nimeni n-ar fi prezis că povestea lor se va sfârși după trei ani: „Niciodată nu m-am gândit să mă despart de George”

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 15 iul 2023, 16:12

Care a fost povestea de iubire a cuplului George Burcea și Viviana Sposub

Sursa: Facebook Viviana Sposub

George Burcea și Viviana Sposub au fot un îndrăgit cuplu din România, însă după trei ani de relație, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite.

După o relație de trei ani în care George Burcea și Viviana Sposub au trăit momente pline de iubire, emoție, dar au și trecut prin experiențe noi și dificile, cei doi au decis să pună punct acestei relații.

Citește și: Primele declarații ale Vivianei Sposub despre despărțirea de George Burcea! Motivul pentru care s-au separat: „Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi”

Cum a decurs povestea de iubire a cuplului George Burcea și Viviana Sposub

George Burcea și Viviana Sposub au pus punct relației pe care o aveau de trei ani și le-au împărtășit această decizie admiratorilor prin intermediul rețelelor de socializare, printr-un mesaj emoționant. Cei doi și-au început relația în urmă cu trei ani, iar aceștia s-au întâlnit în cadrul unui reality show. 

După ce emisiunea s-a terminat, conexiunea dintre George Burcea și Viviana Sposub a continuat, iar relația acestora a trecut la etapa următoare, Viviana a început să se implice și în discuțiile publice pe care George le avea cu Andreea Bălan, fosta lui soție, atunci când artista îi aducea acuzații ca și cum nu ar fi fost un tată implicat.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Acesta nu este singurul subiect în care Viviana i-a luat apărarea lui George, oamenii mai spuneau și că George nu câștigă mulți bani din actorie, însă aceste cuvinte nu le-a lăsat relația să se spulbere. Viviana Sposub a lucrat și la o emisiune matinală, iar George Burcea era atent să o însoțească la locul de muncă, fiind mereu alături unul de celălalt.

Citește și: Viviana Sposub, răspuns dur la adresa celor care o critică: „De ce contează dacă o femeie are sau nu silicoane?”

Declarațiile pline de dragoste pe care le făceau

Despărțirea celor două personalități publice i-a surprins pe fani, mai ales când Viviana Sposub aducea întotdeauna cuvinte de laudă cu privire la relația din carea aceasta făcea parte. Aceasta a declarat că deși au existat și multe momente dificile în relația lor, niciodată nu s-au gândit că se vor despărți, astfel să piardă tot ce au construit împreună.

„Ne bucurăm de o relație foarte frumoasă și sănătoasă, au trecut aproape doi ani de când formăm un cuplu. Cred că relația noastră a trecut prin foarte multe etape, dar, cum să zic, ne-am dus din bine în mai bine. Ne-am cunoscut tot mai mult, ne-am legat mai mult. Suntem foarte sudați și mă bucur că toate merg înspre bine, indiferent de hopurile pe care a trebuit să le trecem împreună și de toate discuțiile din presă.

La urma-urmei, orice se întâmplă în afara relației noastre, cumva nu ne interesează. Contează ce este între noi. Au fost momente dificile în relația noastră, așa cum cred că orice cuplu întâlnește la un moment dat. Niciodată nu m-am gândit să mă despart de George și cred că nici el nu a făcut acest lucru, pentru că suntem prea frumoși împreună. Ar fi păcat să pierdem ce am construit împreună. Trecem peste orice moment dificil și ne gândim că scopul nostru este să fim fericiți împreună’ ’, a declarat Viviana pentru  Ego.ro

Citește și: Viviana Sposub pleacă din România. Decizia radicală luată de vedetă: ”Am emoții foarte mari” Ce destinație a ales prezentatoarea TV

Sursa: spynews.ro