Ce studii are Alp Navruz, seducătorul actor din „Promisiunea”

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 14 nov 2023, 10:02

Alp Navruz

Sursa: https://www.facebook.com/alpnavruz

Alp Navruz este unul dintre cei mai cunoscuți actori turci și interpretează rolul lui Serhat Demirkan în serialul „Promisiunea”.

Cu o prezență carismatică pe ecran și un talent remarcabil, Alp Navruz, actor și model turc, a captivat publicul din întreaga lume. Născut la Istanbul pe 15 ianuarie 1990, Navruz nu doar impresionează prin performanțele sale actoricești, dar și prin dedicarea sa la învățare, având la bază studii solide în actorie.

Ce studii are Alp Navruz?

Alp Navruz, născut pe 15 ianuarie 1990 în Istanbul, este un actor și model turc cu o prezență marcantă în industria cinematografică și televizată.

Acesta și-a dezvoltat abilitățile artistice la Universitatea Tehnică Yildiz, absolvind Departamentul de Limba și Literatura Turcă. Încă din perioada studenției, Alp a ales să își diversifice cunoștințele, participând activ la lecții de actorie și făcând parte din trupele de teatru ale școlii și universității.

Debutul său în cinematografie și succesul său

Debutul său în lumea cinematografiei a avut loc în 2015, când a obținut un rol principal în filmul "Ceberrut".

Cu toate acestea, saltul său către recunoașterea publicului a avut loc odată cu participarea în serialul TV "Aşk Laftan Anlamaz" din 2016, în care a jucat alături de Hande Erçel și Burak Deniz. De-a lungul carierei sale, Alp a continuat să acumuleze faimă, obținând roluri cheie în seriale precum "Fiicele doamnei Fazilet" și "Elimi Bırakma (Ține-mă de mână)".

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine sunt actorii din serialul turcesc „Promisiunea”? Telespectatorii o vor putea admira pe Ceren Yilmaz, în rolul eroinei principale

Diversitate în Carieră și Performanțe Notabile

În 2020, Alp Navruz a fost distribuit în serialul "Zümrüduanka", unde și-a demonstrat din nou versatilitatea artistică. Anul următor, în 2021, a interpretat rolul lui Poyraz în serialul "Ada Masali (Povestea de pe insulă)", demonstrând o adaptabilitate remarcabilă în diferite genuri de producții TV.

În prezent, este implicat în seria "Cennetin cocuklari", continuând să ofere performanțe actoricești de calibru.

Recunoașterea Prin Nominalizări și Succes în Cuplu

Alp Navruz a fost recompensat cu numeroase nominalizări pentru performanțele sale actoricești în seriale precum "Elimi birakma", "Zümrüdüanka" și "Ada masali". Împreună cu partenera sa de rol, Ayca Aysin Turan, au fost nominalizați la categoria "Cel mai bun cuplu". Interesant este faptul că, în viața reală, Alp Navruz și Ayca Aysin Turan formează un cuplu, adăugând o notă de autenticitate și chemare emoțională în producțiile lor comune.

Alp Navruz se distinge prin pasiunile sale pe care le are în afara camerelor de filmat

Pe lângă talentul său actoricesc, Alp Navruz se distinge și prin pasiunile sale în afara ecranului. Fost sportiv entuziast, acesta practică diverse activități, de la schi până la echitație. Postările sale frecvente pe rețelele de socializare dezvăluie o legătură profundă cu natura, în special cu calul său, considerat un altfel de "partener de scenă".

Pasiunea pentru echitație reprezintă pentru Alp o formă de terapie și deconectare, evidențiind echilibrul său între carieră și viața personală.

Citește și: Dragostea renaște din cenușă în “Promisiunea”, un nou serial tulburător, ce are premiera pe 13 noiembrie, de la 20:00, la Kanal D!

Astfel, Alp Navruz nu este doar un actor talentat, ci și un individ dedicat, pasionat de diversitatea experiențelor și conexiunea cu lumea înconjurătoare, ceea ce îl face o figură remarcabilă în peisajul artistic turc contemporan.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.