Ce studii are Andreea Marin. A ajuns în America pentru cursuri de specializare. Lucruri pe care nu le știai despre „Zâna surprizelor”

Autor: Catalina Giol
Actualizat: 01 oct 2022, 04:40

Andreea Marin

Sursa: Instagram Andreea Marin

Andreea Marin și-a început parcursul în televiziune în urmă cu câțiva ani, devenind la scurt timp una dintre cele mai iubite și apreciate vedete din România. Iată ce studii a urmat prezentatoarea TV înainte de a fi cunoscută în toată țara.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și longevive vedete din cadrul showbiz-ul românesc. Ea a reușit să atragă atenția publicului și să își formeze o întreagă comunitate de persoane care o urmăresc și o îndrăgesc încă de la primele apariții TV.

Andreea Marin a reușit să intre în atenția publicului și a presei încă din anul 1999, atunci când a început să prezinte una dintre cele mai populare emisiuni TV „Surprize, surprize” pe postul național de televiziune.

Cu toate acestea, vedeta nu și-a început cariera în televiziune într-un mod brusc și fără a avea experiență, ci a urmat o pregătire în străinătate în acest domeniu. Iată care sunt studiile a urmat Andreea Marin înainte de a deveni celebră:

Ce studii are Andreea Marin

În copilărie Andreea Marin a fost o elevă conștiincioasă căreia îi plăcea extraordinar de mult să învețe și să se documenteze despre orice ținea de domeniul academic.

După finalizarea liceului, Andreea Marin s-a înscris la Facultatea de Informatică, unde a și început primele sale cursuri universitare.

Citeste si: Andreea Marin în doliu: “Dumnezeu să te aibă în pază, suflet minunat”

La scurt timp după ce a început facultatea, Andreea Marin a avut și prima sa apariție pe micile ecrane la postul de televiziune TVR Iași.

Acest lucru a trezit pentru prima dată în tânăra vedetă pasiunea pentru televiziune și domeniul jurnalistic, ceea ce a făcut-o pe aceasta să urmeze niște cursuri specializate în acest domeniu.

Astfel, Andreea Marin început să urmeze cursuri specializate în jurnalism, publicitate și comunicare și relații publice în străinătate, atât în Regatul Unic în cadrul „Thompson Foundation”, cât și în Statele Unite ale Americii în cadrul „University of South California”.

La scurt timp, viitoare prezentatoare TV a realizat că dorința de a-și continua studiile în domeniul informaticii a dispărut complet în favoarea celei de informare în domeniul jurnalistic.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Parcursul carierei Andreei Marin

După ce și-a terminat studiile în străinătate, Andreea Marin  a continuat să mai aibă apariții televizate la TVR Iași, iar la scurt timp după aceasta a primit oportunitatea uriașă prin intermediul propunerii de a fi moderatoarea celebrei emisiuni TV „Surprize, surprize”, ceea ce a reprezentat și debutul său în carieră.

Fiind prezentatoarea uneia dintre cele mai cunoscute și apreciate emisiuni TV din România la momentul acela, celebritatea Andreei Marin s-a aflat într-o continuă creștere ceea ce a făcut-o pe aceasta să devină

în cele din urmă una dintre cele mai cunoscute vedete ale showbiz-ului românesc. Astfel, moderatoarea TV  a început să semneze mai multe contracte cu diferite branduri cunoscute, apărând astfel într-o multitudine de campanii și spoturi publicitare, ceea ce a ajutat la consolidarea carierei sale. La scurt timp a devenit director editorial la revista „Business Woman Magazine” și realizatoarea unei alte emisiuni de succes din România „Zâmbește, cineva te iubește”.

Citeste si: Andreea Marin s-a infectat cu virusul COVID-19! Cât de rău s-a simțit vedeta

În anul 2008 Andreea Marin a renunțat la televiziune și implicit la a mai apărea în lumina reflectoarelor pentru a se dedica în totalitate familiei sale și pentru a petrece cât mai mult timp cu persoanele dragi ei. După ceva timp aceasta a revenit la TV, unde în prezent este prezentatoarea emisiunii „Nu există nu se poate” la TVR2.

 

Sursă: tvr.ro     cancan.ro