Ce studii are Daniela Iliescu! Iubita insarcinata a lui Culita Sterp de la Survivor Romania 2021 le da clasa multor foste iubite ale Faimosului

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 iul 2022, 18:25
Daniela Iliescu a fost plecata la studii in SUA
Sursa: Instagram

Daniela Iliescu a vorbit extrem de sincer si deschis despre relatia ei cu Culita, insa si despre viata ei care la un moment dat s-a intersectat cu cea a Faimosului de la Survivor Romania 2021.

Daniela Iliescu s-a dovedit a fi foart ediferita de toate fostele iubite ale Faimosului Culita Sterp si asta prin comportamentul de care da dovada fata de noul ei statut. Satena chiar a marturisit ca stia in ce se baga cand a acceptat sa fie iubita lui Culita Sterp si nu a ezitat fiind sigura pe ea dovedind ca este o femeie cu capul pe umeri care stie sa pastreze simtul realitatii.

Daniela Iliescu, plecata la studii in SUA! Primele imagini cu ea din America

Citeste si: Daniela Iliescu, ingrozita de mesajele pe care le primeste pe telefon Culita Sterp de la femei: "Ma uit si imi fac cruce!" Ce dezvaluiri face iubita Faimosului despre relatia lor

Citeste si: Schimbare majora! Cand incepe Survivor Romania 2021 pe Kanal D! In ce zile si la ce ora se difuzeaza! Iata programul complet

Mai mult, Daniela a facut si cateva dezvaluiri la Teo Show, in direct, despre inceputurile relatiei cu celebrul Culita Sterp. „Prima dată cred că ne-am întâlnit undeva la munte, întâmplător.Tot ce m-a atras de data asta e că el tot venea să ne întâlnim.  Eu nu am mai ezitat să ne întâlnim, eram liberi amândoi. La început am ezitat pentru că eu credeam că mai este într-o relație și nu am vrut să fiu a cincea roată la căruță, nici să mi se pună vreo etichetă.

La început am refuzat până mi-a clarificat chiar singur. La început cred că am stat vreo săpătmănână în care venea seară de seară, stăteam în mașină și povesteam tot felul de lucruri”  

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Insa iubita lui Culita a mai spus ca luni bune nu a mai stiut nimic din ce se intampla cu el deoarece a fost plecata din tara in America, la studii, intr-un internship.

In acea perioada, a povestit, Daniela, era intr-o relatie cu altcineva si el si Culita erau doar la stadiul de prieteni asa cum au fost mereu din clasa a noua. Cat timp a stat in America, frumoasa Daniela si-a facut noi prieteni si pe langa studii, s-a si distrat de minune, dovada stand pozele de acum ceva timp pe care ea le afiseaza cu mandrie.

 

Daniela Iliescu, mamica de fetita peste cateva luni

Citeste si: IMAGINI in premiera cu Vladimir Draghia din Republica Dominicana! Ce nu au surprins camele de filmat

Daniela urmeaza sa devina mamica  de fetita peste doar cinci luni si spera ca si Culita sa ii fie alaturi si sa se intoarca de la Survivor Romania.

Pana atunci, atat ea cat si intreaga lui familie cu care se intelege excelent, il urmaresc si ii tin pumnii din fata televizorului.