Ce studii are, de fapt, Kate Middleton! Sunt mai înalte chiar și decât cele ale Prințesei Diana! Prințesa de Wales a învățat în școli de mare calibru

Autor: Diana Ghita

Kate are o educație aleasă

Sursa: Facebook Kate Middleton

Kate Middleton, una dintre cele mai recunoscute și admirate femei din lume, este frecvent analizată în amănunt la fiecare apariție publică. Cu toate acestea, puțini cunosc detaliile educației sale, care o plasează chiar deasupra Prințesei Diana.

De când a început relația cu Prințul William, viața lui Kate Middleton a fost constant sub lupa presei, care a scos la iveală fiecare detaliu al parcursului său.

Ce studii are Prințesa Kate, în comparație cu alți membri ai Familiei Regale Britanice

Astăzi, Kate Middleton este un etalon de eleganță și rafinament și îndeplinește cu grație rolurile de prințesă, soție, mamă și viitoare regină a Marii Britanii, când Prințul William va accede la tron.

De-a lungul timpului, membrii Familiei Regale Britanice au fost considerați simboluri ale bogăției și educației, însă studiile formale nu au fost mereu o prioritate pentru ei.

Spre exemplu, Regina Elisabeta a II-a și sora sa, Prințesa Margaret, au fost educate acasă. Elisabeta a învățat să citească de la mama sa și a avut guvernante și profesori particulari. Odată ce a devenit moștenitoare a tronului, a studiat Constituția cu un profesor de la Colegiul Eton, Henry Marten.

„Elisabeta făcea școală de la 9.30 la 11, iar restul zilei era dedicat jocurilor în aer liber, dansului și cântatului, cu pauze de o oră și jumătate între activități”, precizează revista BBC History.

Citește și: Ce a făcut Kate Middleton de ziua Prințului William! Prințesa de Wales a postat o fotografie inedită cu ocazia aniversării de 42 de ani a soțului său

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În contrast cu tradițiile educaționale anterioare ale Familiei Regale, Kate Middleton se distinge, întrucât este cea mai educată viitoare regină. După ce a terminat școala St. Andrew din Berkshire, a urmat cursuri la Downe House și Marlborough College. La 19 ani, pe când se afla în Chile, intenționa să studieze la Edinburgh University, dar a optat, în cele din urmă, pentru University of St Andrews, unde l-a întâlnit pe Prințul William, ceea ce i-a schimbat radical destinul.

Ce educație are Prințesa Diana

Pe de altă parte, Prințesa Diana a avut un parcurs educațional mai modest. A frecventat Riddlesworth Hall din Norfolk și West Neath Girls’ School din Kent. Ultima instituție de învățământ pe care a urmat-o a fost Institutul Alpin Videmanette din Elveția, unde s-a concentrat mai mult pe activitățile sportive decât pe cele academice. Diana nu a reușit să treacă examenele GCSE, după două încercări eșuate.

„Urăsc să merg la școală! Îmi place doar să fac ski acolo, atât!”, i-a spus Prințesa Diana fostei sale dădace, Mary Clarke, în urmă cu mult timp, conform The Sun.

Citește și: Cum arată mormântul Prințesei Diana, prima soție a Regelui Charles al III-lea

În timp ce ambele prințese sunt extrem de iubite și respectate, educația lui Kate Middleton este considerabil mai cuprinzătoare și riguroasă, ceea ce o face o figură regală modernă și bine pregătită pentru viitoarele

responsabilități. Prințesa de Wales nu numai că a îmbrățișat rolul său public cu grație, dar și-a construit și o bază educațională solidă care îi va prinde bine în viitoarea sa poziție de regină a Marii Britanii.