Paul Nicolau este proprietarul mai multor restaurante specializate în prepararea fructelor de mare. Printre acestea se numără Tavernele Racilor din Herăstrău, Snagov și Timișoara. Acesta a cunoscut un mare succes în mediul afacerilor și așa a câștigat un nume răsunător la nivel național.
De ce au fost închise afacerile lui Paul Nicolau
În perioada recentă, restaurantele lui Pescobar au fost închise de ANPC, din cauza nerespectării mai multor norme de igienă.
Așa că, în acest sens, Paul Nicolau a luat atitudine și a decis să treacă la renovări. Acesta a demolat complet spațiul de gătit al Tavernei Racilor din Herăstrău, începând, ulterior, să-l refacă în totalitate.
Fiind foarte cunoscut în mediul online, Pescobar a vrut să fie transparent cu fanii săi și să le arate procesul de reconstruire al restaurantului, dar și echipamentele cu care l-a dotat.
Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?
Ce studii are Pescobar
Acesta se află zilnic în mijlocul șantierului, pentru a supraveghea atent munca lucrătorilor. Ba mai mult, afaceristul a încercat să contribuie, și el, încercând să taie cu flexul o bucată de material.
Însă internauții au remarcat repede faptul că Paul Nicolau nu ținea instrumentul cum trebuie, iar acesta a răbufnit, spunând că nu are de unde să știe cum se lucrează în construcții, pentru că el s-a axat pe studii, urmând cursurile a trei facultăți.
„Eu mai mult cu pixul, foaia și cu cașcavalul. Eu am trei facultăți începute, de unde să știu să țin flexul în mână? Asta e, n-am avut și cartea asta de meserie.
Am început Integrare Economic Europeană, după aia am zis s-o iau un pic pe Drept și, după aia, Științe Politice și atât s-a putut, am ajuns răcarul României.”, a spus Pescobar, pe contul lui personal de TikTok, dar și pe Instagram.