Ce studii are Denise Rifai. Prezentatoarea a terminat două facultăți și este printre cei mai buni oameni din industrie

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 20 apr 2023, 02:35

Ce studii are Denise Rifei. Prezentatoarea a terminat două facultăți și este printre cei mai buni oameni din industrie

Sursa: Instagram

Denise Rifai este unul dintre cei mai buni jurnaliști din România, dar și una dintre cele mai preciate prezentatoare. Aceasta se bucură de un succes foarte mare pe plan profesional, dar nu lasă să se știe prea multe lucruri despre viața ei personală.

Pe cât este de cunoscută și de apreciată, pe atât este de discretă, dar câteva detalii despre Denise Rifai au ieșit la iveală. Prezentatoarea are vârsta de 36 de ani și are o înălțime de aproximativ 1,7 m. Cu toate că s-a făcut foarte repede remarcată în domeniul jurnalismului, aceasta nu are studii în acest sector.

Ce studii are Denise Rifai?

Denise Rifai este absolventă a Academiei de Studii Economice din București și a aboslvit și Facultatea de Limbi Străine, scecția engleză-arabă.

După terminarea studiilor, Denise Rifai a decis să se orienteze către televiziune.

Aceasta și-a început cariera ca prezentatoare în cadrul unui post de radio, urmând ca, după ceva timp, să se transfere la o televiziune online. Denise a lucrat și ca reporter economic, reușind, ulterior, să devină moderator de știri.

Cu toate că munca ei a dat roade destul de repede, aceasta nu a fost susținută în carieră de către tatăl său.

„Pentru că așa îl cheamă pe tata. Tatăl meu este iordanian. Este arab, dar cetățean român de o viață. A venit în România și a studiat arhitectura, deci sunt fată de arhitect. Acum asta face în România. E un tip fain, așa, tata. Nu prea vreau să vorbesc așa prea multe despre familia mea.

Le datorez foarte multe părinților mei. Am avut o educație foarte dură.

De la tata cred că sunt atât de puternică.

Citeste si: EXCLUSIV! Cum își petrece Denise Rifai Paștele. Moderatoarea TV, despre semnficatia acestei Sărbători:"Eu cred într-o călătorie care se va transforma până când sufletul nostru își va fi învățat toate lecțiile"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare. La noi, la arabi este o vorbă: « părintele este peste capul tău ». Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare.

Eu iubesc presa. Nu cred că e mândru, e supărat pe mine. Da, e supărat. Mă doare că e supărat pe mine pentru că nu și-a dorit niciodată. Eu sunt ca Rifai, ca tata, dacă mâine vine copilul și-mi zice că vrea presă, nu-l las, nu există așa ceva. Eu l-am înfruntat pe tata și am făcut meseria asta”, a declarat Denise Rifai în cadrul unui interviu, conform showblitz.ro.

Denise Rifai are o relație aparte cu părinții ei

Denise Rifai a mărturisit că, deși au existat anumite tensiuni între ea și între părinții ei, aceștia reprezintă pentru ea atât bunicii, cât și prietenii. Jurnalista le este recunoscătoare pentru tot ceea ce i-au oferit și pentru tot ceea ce au învățat-o.

Citeste si: EXCLUSIV! Denise Rifai, dezvăluiri în premieră despre cel mai fierbinte subiect. De ce a refuzat să intre in politică: "Eu nu am avut decât o singură mare iubire până acum!"

„Noi avem o relație de la egal la egal. Pentru mine, părinții au fost bunicii și tata și mama, deși îmi sunt părinți, îmi sunt prieteni. Suntem comuni, din aceeași generație. Nu mă simt într-o altă generație față de cea a părinților mei”, a menționat Denise Rifai, conform fanatik.ro.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.