Ce studii are Mădălina Ghenea? S-a întors pe băncile școlii la 34 de ani

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 04 aug 2022, 07:40

Mădălina Ghenea, actriță și fotomodel 

Sursa: Instagram

Mădălina Ghenea este celebră în toată lumea, are o carieră de succes, dar acest lucru nu a împiedicat-o să se întoarcă pe băncile școlii la vârsta de 34 de ani. Ce studii are vedeta?

Cariera de fotomodel implică foarte multe sacrificii, astfel că nu e de mirare că, de cele mai multe ori, modelele sunt nevoite să își întrerupă studiile pentru a se putea dedica acestei meserii. La fel s-a întâmplat și în cazul Mădălinei Ghenea. Iată ce studii are și la ce facultate s-a înscris la vârsta de 34 de ani.

Ce studii are Mădălina Ghenea? 

Numele Mădălinei Ghenea a ajuns să fie cunoscut la nivel internațional, astfel că vedeta se învârte în cele mai exclusiviste cercuri. Deși are o carieră de succes atât ca fotomodel, cât și ca actriță, Mădălina Ghenea a decis că a venit momentul să își continue studiile. Astfel, vedeta s-a întors la școală, la vârsta de 34 de ani. Mădălina Ghenea și-a anunțat prietenii virtuali că își va continua studiile la Universitatea Stranieri din Perugia, instituție de învățământ care oferă cursuri de limbă şi cultură italiană.

După ce a susținut interviul de admitere, Mădălina Ghenea a fost acceptată, astfel că își va continua studiile, fotomodelul dorind să afle cât mai multe informații despre cultura țării în care a devenit celebră și unde trăiește de ani buni. 

Chiar dacă nu și-a continuat studiile imediat după terminarea liceului, în perioada în care era elevă, Mădălina Ghenea era foarte silitoare. Aceasta a fost elevă la liceul „Ion Minulescu” din Slatina, iar profesorii aveau numai cuvinte de laudă la adresa ei.

Citeste si: Madalina Ghenea arata uluitor de sexy, in costum de baie pe iahtul iubitului

Cine este Mădălina Ghenea?

Mădălina Ghenea s-a născut pe 8 august 1987 la Slatina. Vedeta a participat la emisiunea „Tip Top Minitop” și încă din copilărie și-a dorit o carieră în lumina reflectoarelor. Astfel, Mădălina Ghenea a luat lecții de balet și pian, iar ulterior, la vârsta de 15 ani, vedeta și-a început cariera în domeniul modei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mădălina Ghenea s-a făcut rapid remarcată, astfel că a avut ocazia să participe la prezentări de modă atât în țară, cât și în străinătate, devenind celebră în țări ca Japonia, Austria, Germania, Italia, Franța sau Spania. 

Nu doar că a urcat pe podium de nenumărate ori și a prezentat pentru cele mai importante case de modă ale lumii, ci Mădălina Ghenea a jucat și în foarte multe reclame pentru branduri celebre și foarte scumpe.

De la rolurile în reclame și până la o carieră în industria cinematografiei nu a mai fost decât un pas, astfel că pe lângă cariera de fotomodel, Mădălina Ghenea a cochetat și cu actoria.

Vedeta a debutat ca actriță în anul 2011, atunci când a interpretat rolul Irinei din filmul I soliti idioti. 

Mădălina Ghenea, viața personală

Când vine vorba despre viața ei personală, Mădălina Ghenea este destul de discretă. Cu toate acestea, nu mai este un secret pentru nimeni că vedeta a fost curtată de actori cunoscuți în toată lumea. Astfel, Mădălina Ghenea a format un cuplu cu Leonardo DiCaprio, dar și cu Gerard Butler. Cele două relații au ajuns, în cele din urmă, la final. 

Mădălina Ghenea a fost pe punctul de a face pasul cel mare cu omul de afaceri Matei Stratan, cel cu care are o fiică, Charlotte, însă lucrurile nu au mai funcționat între cei doi, așa că au decis să se separe.

Citeste si: Ce spunea Madalina Ghenea despre casatorie inainte sa-l cunoasca pe Matei Stratan! "Cand ma voi casatori, va invit" Este unul din putinele interviuri oferite de frumoasa actrita pentru publicul din Romania

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.