Ce studii are Nehir Erdoğan: Părinții săi au sfătuit-o să se orienteze către domeniul economic

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 oct 2023, 22:59
serialul melek Foto(4)

Nehir Erdogan, pe platourile de filmare ale serialului Melek

Sursa: Captură KANAL D

Nehir Erdoğan, eroina serialului Melek, se numără printre cele mai talentate actrițe din Turcia, însă puțină lume știe spre ce domeniu s-a orientat inițial și ce studii are la bază!

Nehir Erdoğan face parte din categoria celor mai apreciate actrițe ale cinematografiei turcești. Aceasta a cucerit publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și continuă să își surprindă fanii cu noi proiecte de mare succes. Unul dintre cele mai recente roluri jucate ce i-au adus cea mai mare reușită din carieră ei este cel din serialul Melek, în care a dat viață personajului principal.

Nehir Erdoğan, eroina serialului Melek, nu s-a orientat de la început spre domeniul actoriei

Nehir Erdoğan s-a născut în 1980, în Izmir, într-o familie înstărită în sânul căreia a primit o educație exemplară și toate condițiile pentru a-și finaliza studiile și pentru a-și realiza un viitor strălucit. După încheierea liceului, ambițioasă tânăra a hotărât la îndemnul părinților ei să se înscrie la Facultatea de Economie și Științe Administrative, în cadrul Universității Marmara, însă treptat a conștientizat faptul că nu va putea profesa în domeniul economic, deși absolvise cu succes facultatea.

În cele din urmă, Nehir a decis să studieze și Facultatea de Radio, Televiziune și Cinema în cadrul Institutului de Științe Sociale, pe care a încheiat-o cu brio, îndeplinindu-și astfel marea dorința de a deveni actrița.

În anul 2003, Nehir Erdogan a debutat pe platourile de filmare ale filmului artistic Hababam Sınıfı Merhaba și în același an a fost cooptată și în distribuția serialului Koçum Benim, care i-au adus primele două reușite în carieră dar și-au deschis și calea către noi oportunități.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Nehir Erdogan, protagonista serialului Melek, surpriză de proporții pentru fanii săi! Celebra actriță a publicat imagini uluitoare de la începutul carierei sale! Iată cum arăta Melek, în urmă cu două decenii

Unul dintre cele mai recente roluri jucate de superbă actrița Nehir Erdogan este cel din distribuția serialului Melek, în care a dat viață personajului principal, care i-a adus cel mai mare succes din carieră și a propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe din generația ei.

Citește și: El a fost și va rămâne cel mai iubit bărbat din viața celebrei Nehir Erdogan, protagonista serialului Melek! Iată cum a strălucit frumoasa actriță la nunta sa, în urmă cu nouă ani

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.