Ce studii are Nicu Paleru? Fosta soție i-a fost impresară timp de 17 ani

Autor: Bianca Vidoi

Studiile pe care le are Nicu Paleru în muzică

Sursa: Facebook Nicu Paleru Oficial

Nicu Paleru este cunoscut pentru timbrul său vocal emblematic, dar nu multe persoane cunosc primii pași ai artistului în industria muzicală.

Muzica de petrece este dominată de Nicu Paleru, fiind unul dintre cei mai cunoscuți și de succes artist din țara noastră, însă pe cât de cunoscut este pentru cariera pe care o are, pe atât de puține se cunosc despre studiile sale sau începutul său în industria muzicală. Iată ce studii are Nicu Paleru în muzică.

Ce studii are Nicu Paleru

Nicu Paleru este cunoscut pentru muzica de petrecere pe care o cântă la evenimentele la care este invitat, dar și pentru melodiile ce l-au consacrat în România, precum „Eu beau vinul cu

borcanu'”, „Țuica face pe deșteapta”, „La comanda mea, să cânte muzica” sau „Aș da toți banii să întorc anii”. La baza carierei sale de succes se află pasiunea sa pentru muzică, moștenită de la familia sa, dar și studiile pe care le-a urmat.

Atât mama sa, cât și tatăl lui Nicu Paleru au fost pasionați de muzică, iar aceștia l-au susținut să își urmeze pasiunea, astfel încât să o transforme într-o carieră.

Din acest motiv, Nicu Paleru a absolvit cursurile Școlii Populare de Artă din Pitești, secția canto-muzică ușoară, după care a urcat pentru prima dată pe scena festivalului "Laleaua de Aur", la Arad.  

Citește și: Nicu Paleru si Vali Vijelie, vacanta cu peripetii in Republica Dominicana! Cei doi au povestit cum si-au petrecut cele zece zile, pe plajele exotice

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

La începutul carierei sale, Nicu Paleru a dorit să exploreze o carieră în muzică, în special de muzică ușoară, motiv pentru care acesta a înființat o formație în anul 1985, INEDIT, ce a fost foarte apreciată în acea perioadă. Cu toate acestea, formația nu a rezistat foarte mult, iar după câțiva ani, aceasta s-a destrămat, iar Nicu Paleru a decis să se concentreze pe cariera sa de solist. În această perioadă, Nicu Paleru a decis să înființeze singurul studio de înregistrări audio din acea vreme, din Pitești. 

Anul 2000 a fost cel în care Nicu Paleru a decis să își schimbe stilul muzical pe care l-a abordat și a început să cânte muzică de petrecere, stilul ce l-a consacrat pe artist. Primul album al lui Nicu Paleru a fost „Petrecerea burlacilor”, ce a avut un succes de neimaginat, potrivit nicupaleru.ro.

Prima impresară a lui Nicu Paleru a fost fosta soție

Nicu Paleru are un succes extraordinar în industria muzicală, însă la începutul carierei sale, acesta a decis să fie impresariat de Gabriela, prima soție ar artistului de muzică de petrecere. Cei doi s-au întâlnit în anul 1995, iar conexiunea și încrederea dintre ei era atât de puternică, încât a decis ca aceasta să îi fie impresar. 

Relația amoroasă dintre cei doi nu a mai funcționat, însă Nicu Paleru a decis ca Gabriela să îl reprezinte în industria muzicală, ceea ce a început să devină o problemă atunci când artistul s-a recăsătorit.

Cele două femei din viața sa nu se înțelegeau deloc, iar Nicu Paleru a decis să o îndepărteze pe Gabriela, de unde au început acuzațiile acesteia cum că artistul nu-i mai plătește serviciile.

După 17 ani în care Gabriela s-a ocupat de cariera lui Nicu Paleru, a venit momentul pentru o schimbare, iar acesta a decis ca actuala sa soție să preia această responsabilitate, potrivit cancan.ro.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?