Ce studii are Selly. Ce fel de liceu a terminat și ce facultate urmează în prezent

Autor: Raluca Ionita
Actualizat: 10 mar 2021, 10:42

Selly a terminat cu brio liceul anul trecut, iar acum urmează cursurile unei facultăți exclusiviste. Iată ce studii are cel mai cunoscut vlogger din România, dar și cât costă facultatea la care este înscris.

În urmă cu doar câteva zile, pe 28 februarie, Selly a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani, iar tânărul vlogger are tot ce își poate dori. Și-a cumpărat un apartament din banii câștigați de el, un bolid de lux și în plus, este înscris la o facultate de business, acreditată atât în SUA, cât și în Europa. 

La ce facultate este înscris Selly

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România și a ajuns să câștige sume fabuloase, pentru un tânăr de doar 20 de ani. Doar din YouTube obține aproximativ 10.000 de euro pe lună. 

Selly și-a început cariera de vlogger pe când avea doar 12 ani. Primul lui videoclip, ”Selly’s Vlog- 10 lucruri despre mine”,  a fost postat pe YouTube în luna decembrie a anului 2012. 

5 ani mai târziu, Selly, pe numele lui real, Andrei Șelaru, a format trupa 5GANG, un real succes în rândul adolescenților. 

Pe 27 decembrie 2019 a apărut și filmul de comedie ” 5GANG: Un altfel de Crăciun”, care a fost extrem de urmărit pe marile ecrane. 

Anul trecut, Selly a terminat studiile liceale, la Colegiul Naţional ”Fraţii Buzeşti”, din Craiova.

Nu a avut deloc probleme la Bacalaureat, unde a obținut note extrem de bune: 9.50 la Limba Română, 9.60 la matematică și 9.70 la biologie. Astfel, media vloggerului a fost de 9.60.  

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar dacă știe să facă bani și are deja o carieră, Selly nu renunță la școală. S-a înscris la cursurile unei facultăți de business, Tiffin University. Aceasta este singura Universitate privată din România care este acreditată în SUA și în Europa. 

Selly a atacat sistemul de învățământ din România

Anul trecut, după ce și-a luat examenul de Bacalaureat, Selly a lansat un atac dur la adresa sistemului de învățământ din România. 

”Râdem, glumim, dar să înveți pe de rost 3-4 pagini de comentarii pentru fiecare din operele de la română, așa cum se cere ca să iei o notă mare, este o imensă pierdere de timp, ceva ce nu te va ajuta cu absolut nimic în viață, și mi se pare RIDICOL să fim nevoiți să învățăm ceva, iar alte lucruri INFINIT mai importante să fie complet ignorate.

Bine că trebuie să înveți pagini întregi despre asta, dar nimeni nu te învață cum funcționează economia, băncile, inflația, creditele, legile, companiile, taxele, politica, care sunt drepturile tale, cum să îți manageriezi banii ca să nu ajungi îngropat în datorii”, a spus vloggerul la vremea respectivă.

Tânărul nu s-a mulțumit doar să se plângă de învățământul din țara noastră, ci a și promis că va revoluționa sistemul. Acesta a trimis o scrisoare deschisă atât către ministrul Eduației, cât și către premier. 

”Problema mea nu este cu vreun liceu sau cu vreun profesor, problema mea este cu programa școlară și cu materia care este predată în școlile din România. Eu am spus în repetate rânduri că școala din România nu te pregătește pentru viitor, ci pentru trecut”, s-a plâns Selly în cadrul vloggurilor sale. 

Cunoscutul vlogger nu s-a oprit aici cu acuzațiile. 

”Oamenii care conduc învățământul din România de 30 de ani încoace, oamenii care sunt acolo sus și au într-adevăr putere de decizie asupra lucrurilor care se întâmplă sunt fie proști, fie ticăloși fie în cel mai rău caz sunt și proști și ticăloși”, a mai spus Selly. 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.