Ce studii are Sıla Türkoğlu, eroina producției „O dragoste”! Iată ce evoluție spectaculoasă a avut frumoasa actriță 

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 apr 2024, 23:35

Sıla Türkoğlu, protagonista Doga din serialul „O dragoste”, drum presărat cu succese de-a lungul carierei sale! Iată ce studii are celebra actriță care a cucerit publicul din Turcia și din străinătate cu talentul ei desăvârșit!

Sıla Türkoğlu face parte din topul celor mai apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia. Deși are doar 24 de ani, frumoasa actriță a dovedit abilități uluitoare pe platourile de filmare încă de la primele roluri jucate în producții de excepție. Cel mai recent proiect în care această a făcut furori este serialul O dragoste, în care a dat viață personajului principal Doga, o tânără ambițioasă și curajoasă.

Ce studii are celebra actrița Sıla Türkoğlu, eroina produtiei „O dragoste”

Născută în anul 1999, în Izmir, Sıla Türkoğlu a crescut și a studiat în orașul natal până la vârstă majoratului, când a decis să plece în Istanbul pentru a-și continuă studiile. În anul 2017, Sila a fost admisă la Facultatea de Teatru din cadrul Universității de Stat din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes în 2021, când a devenit o actrița cu drepturi depline, așa cum își dorise încă din copilărie.

Frumoasa Sila Türkoğlu a debutat pe platourile de filmare încă din 2018, când se află încă pe băncile facultății, în serialul Ağlama Anne, însă acest lucru nu a împiedicat-o să participe la diverse casting-uri pentru a acumula experiență în domeniul actoriei.

Citește și: Cum arăta Sila Turkoglu, eroina serialului „O dragoste”, în urmă cu șase ani, la început de carieră! Iată cum arăta renumita actriță când a debutat pe platourile de filmare

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sıla Türkoğlu, ascensiune uluitoare pe plan profesional

Între anii 2019-2020, Sıla Türkoğlu a fost selectată în distribuția producției Yemin, apoi în serialul Emanet. În anul 2022, frumoasa actriță a primit și primul rol principal, în producția O dragoste, în care a dat viață personajului principal Doga, care i-a adus cea mai mare reușită de până acum în carieră.

Citește și: Sila Turkoglu, protagonista serialului „O dragoste”, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată celebra actriță în prezent! Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți

Dincolo de activitatea intensă de pe platourile de filmare, celebra actrița Sıla Türkoğlu este foarte activă și în mediul online, unde publică frecvent imagini și clipuri de senzație, care fac deliciul urmăritorilor săi. Aceasta postează fie imagini din timpul filmărilor, sau a ședințelor foto la care participa, fie poze din arhiva personala.