Ce studii și ce vârstă are actorul turc Erkan Petekkaya: Acesta și-a cerut partenera în căsătorie în timp ce se aflau în lift

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 23 iul 2024, 12:04

Ce studii și ce vârstă are actorul turc Erkan Petekkaya

Sursa: facebook.com

Erkan Petekkaya este unul dintre cei mai apreciați actori turci. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa Didem Petekkaya, din 2003.

Erkan Petekkaya cunoscut pentru rolurile sale din serialele turcești, este unul dintre cei mai apreciați actori de către români și nu numai. Acesta și-a început activitatea de actor în anul 1990 și a devenit rapid cunoscut în mai multe țări. El trăiește o frumoasă poveste de dragoste, încă din 2003, alături de frumoasa sa soție Didem Petekkaya, cu care are și un copil, în vârstă de 20 de ani. Cine este Erkan Petekkaya și ce studii are?

Cine este Erkan Petekkaya și ce studii are acesta?

Erkan Petekkaya, în vârstă de 54 de ani, a devenit cunoscut publicului din România datorită rolurilor sale din „Destăinuiri”, „Trădarea", „Dila" sau „Furtună pe Bosfor", difuzate de Kanal D. Totodată, a jucat atât în producții de televiziune cât și de teatru. Activitatea sa a început în 1990 și de atunci a continuat pe o pantă ascendentă.

Actorul s-a născut pe data de 11 decembrie 1970 în Turcia, și și-a început cariera în diverse seriale de televiziune, inclusiv dramele „Beyaz Gelincik” și „Sessiz Fırtına”, “„Öyle Bir Geçer Zaman ki”, „Dila „Hanım” și „Paramparça”.

În anul 2017 actorul a semnat un contract cu una dintre cele mai mari companii producătoare de filme și seriale. Astfel, a început să învețe cultura celor de la Hollywood și cum anume reușesc cei mai mari actori din lume să fie îndrăgiți indiferent de situație.

Studiile primare le-a făcut în Istanbul, iar în anul 1993 a absolvit Universitatea Anadolu, cu profil teatral, iar timp de 12 ani a jucat pe mai multe scene cunoscute de teatru.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?

Citește și: Ce a pățit actrița Gökçe Eyüboğlu după finalizarea filmărilor pentru serialul „Tablou de familie”?

Erkan Petekkaya și-a cerut soția în căsătorie în lift

Erkan Petekkaya este căsătorit cu Didem Petekkaya, încă din 2003 și au împreună un băiat în vârstă de 20 de ani pe nume Cano. Acesta s-a îndrăgostit de frumoasa sa soție pe când avea vârsta de 33 de ani.

Potrivit milliyet.com.tr, cererea în căsătorie a avut loc în lift. Erkan Petekkaya a crezut în căsătorie înainte să devină soț cu acte în regulă și este de părere că fiecare persoană ar trebui să-și găsească sufletul pereche și să dea viață copiilor.

De asemenea, actorul este cunoscut pentru iubirea pe care o acordă familiei sale, mai ales că postează permanent, în mediul online, imagini cu familia sa.

Acesta a precizat de nenumărate ori că a simțit încă din primul moment că Didem Petekkaya îi este predestinată. Cei doi au devenit părinți în 2004, atunci când s-a născut băiatul lor.

Citește și: Cum arăta Sumru Yavrucuk, actrița din „Tablou de familie”, în urmă cu 10 ani? Schimbarea este radicală!

Cel mai îndrăgit film în care a apărut actorul este „Furtună pe Bosfor", o dramă turcească în care apare alături de Nurgül Yeșilçay.  A avut premiera pe data de 1 decembrie 2014, finalul pe 27 martie 2017 și a devenit unul dintre cele mai îndrăgite seriale, având ca titlu original “Paramparça”, care se traduce de fapt “În bucăți”. Serialul spune povestea a două familii care se intersectează printr-un accident. O serie de evenimente neașteptate le aduc pe aceste personaje într-un val de acțiuni incredibile.