Ce sumă trebuie să plătești dacă vrei să-ți cânte la nuntă Georgiana Lobonț, Vali Vijelie și Vlăduța Lupău! Prețurile sunt de ordinul miilor de euro

Author: Lavinia Medrea

Ce sumă trebuie să plătești dacă vrei să-ți cânte la nuntă Georgiana Lobonț, Vali Vijelie și Vlăduța Lupău

Sursa: Instagram Vlăduța Lupău/Georgiana Lobonț/Vali Vijelie

Dacă vrei să-ți cânte anumiți artiști consacrați din România la nuntă, trebuie să dispui în anumite cazuri de sume frumușele de bani.

Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău, unele dintre cele mai cerute cântărețe pentru evenimente, au mereu programul foarte încărcat. Vali Vijelie, de asemenea, este un artist foarte iubit și solicitat la nunți. Iată ce onorariu cere fiecare!

Cât costă să-ți cânte la nuntă Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău

Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău nu se dau înapoi când vine vorba de tariful lor pentru evenimente, fiind două artiste foarte cerute.

Dacă vorbim de un recital solo, ambele cer câte 1.500 de euro pe un program.

Dacă vorbim și despre prezența formației de instrumentiști, tariful se încadrează între 5.000- 7.000 de euro pentru Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău.

Citește și: Cum se simte Georgiana Lobonț la trei zile după pierderea sarcinii și care este marele său regret: „Poate că mi-am exprimat bucuria prea repede” În ce ipostază a fost surprinsă artista și soțul său

„Georgiana și Vlăduța au mare succes în Ardeal, de acolo și sunt ambele. Ele cântă pe gustul celor de acolo, ca stil, ca ritm, nu merg doar pe horă și pe sârbă, ca la București, cântă mai variat, mai bagă și o hațegană. Se dansează mai multe jocuri, în acea zonă, ardelenii sunt mai sociabili, organizează mai multe petreceri, sunt și mai culți, din punct de muzical, în școli se pune mare preț pe muzică. Georgiana

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Lobonț și Vlăduța Lupău au un onorariu de câte 1.500 de euro, pentru un recital solo, iar dacă vin cu instrumentiștii, onorariul lor sare de 5.000 de euro, dar poate ajunge și la 7.000 de euro, depinde de contract. Georgiana Lobonț vine la petreceri cu zece oameni, în trupă, normal că sunt alte prețuri.

Ea vine cu microbuzul, cu o armată de oameni. Pentru cei 5.000 de euro, Georgiana are program de două ore, în reprize de câte 45 de minute.

Citește și: ''Nu sunt supărată. Viața merge mai departe!'' Georgiana Lobonț, primele declarații după ce a anunțat că a pierdut sarcina. Cum se simte artista acum: "De ce să stai să plângi, să fii supărat, să te necăjești? Nu am de ce!"

Prețul mediu, per solist de muzică populară, în toate zonele țării, este de 1.500 de euro. Diferența, până la 5.000 de euro, este dată instrumentiștilor, la sonorizare, la transport, tot e de dat”, a spus un organizator de evenimente, relatează  Playtech.ro.

Cât costă să-ți cânte la nuntă Vali Vijelie

Din fericire, Vali Vijelie percepe un tarif mai mic decât Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău.

În funcție de program, tariful artistului este de 3.000- 5.000 de euro.

Cântăreții de muzică populară, de asemenea, au un tarif de aproximativ 1.500 de euro pe program. 

„În Moldova, în top, ca vedete, la petreceri, sunt Sofia Vicoveanca, Mioara Velicu și Daniela Condurache, cu un onorariu de 1.500 de euro pentru un recital. Iar în București sunt ceruți și maneliștii, Vali Vijelie ia, cu trupa de lăutari, 3.000-5.000 de euro, adesea el vine și cu boxele lui, de acasă, ca să fie sigur că i se aude bine vocea. Mai au succes, în Capitală, Niculina Stoican, Nicu Paleru și Steliana Sima, tot cu 1.500 de euro, dar și trupele Hora și Rustic, care au un program variat, mai de oraș, un program de etno, de muzică dance, dar și de muzică ușoară”, a mai declarat organizatorul de evenimente.

 


În a doua parte a ediției de miercuri din „Casa iubirii”, Bogdan a chemat-o pe Denisa în camera roșie. Acolo, el i-a explicat că nu pot avea ceva mai mult, decât o relație de prietenie, iar fata a răbufnit.