Ce sunt datoriile karmice și cum plătești greșelile din viețile anterioare

Author: B.M.
datorii karmice

Viețile anterioare pot influența viața de acum, fie prin relații karmice (reuniuni cu alte suflete) fie prin datorii karmice pe care trebuie să le plătești.

Află de la noi ce sunt datoriile karmice, cum le descoperi și ce semnifică plata „datoriilor destinului' acumulate din viețile anterioare.

Se spune că fiecare om are în urmă cam 200 de vieţi prin care a trecut. Toate aceste existenţe constituie karma. Destinul. Filozofii indieni au vorbit despre asta. Despre reîncarnare, despre faptul că existenţa noastră nu se opreşte în momentul morţii, ci primeşte o nouă viaţă, apoi alta şi alta, vieţi care vin din trecut, din energia exploziei gigantice de la începuturile universului.

Viețile sunt karma noastră, „povara' de fapte, emoţii şi sentimente adunate din vieţile pe care le-am trăit. Există o karmă negativă, datoriile, „încărcătura' greşelilor pe care le-am făcut şi una pozitivă, care ne permite să evoluăm spiritual. Datorii karmice pe care le ducem cu noi de-a lungul unei vieți sau a mai multora, până când reușim să învățăm lecția necesară. Energiile benefice devin influențe pozitive, guvernate de reușite și sănătate, cele negative se transformă în datorii de achitat, în „restanțe' ale karmei.
Ele ne dau semnale negative, încercări grele, necazuri, probleme boli, suferințe. Pentru a descoperi „datoriile' karmice și a le înțelege pentru le putea plăti, astrologii și numerologii folosesc hărţile stelare ale nașterii, sensuri, indicaţii și legi, ce pot descifra sensul existenţelor trecute şi viitoare.

Numerologia este cea care indică datoriile karmice și predestinează ce ai de făcut precum și dacă ai reușit sau nu să scapi de influența lor.
Numerele care indică balastul karmic sunt 13, 14, 16 și 19 iar semnificația lor poate fi găsită analizând graficul numerologic întocmit pentru fiecare. Ele pot apărea în numerele – nucleu, în Cifra Inimii (totalul vocalelor din numele întreg) Cifra Vieții (suma datelor de naștere în ordinea: luna, zi, an) în Cifra Destinului ori în cea a Dorințelor, dar și în numerele reprezentând piedici, răscruci ale existenței ori diferite cicluri de tranzit pe care le traversezi de-a lungul vietii, precum și, cel mai vizibil, desigur, exprimate în cifra zilei de naștere.
Deseori cifrele se regăsesc în punctele de blocaj apărute în Nodurile Lunare ale astrogramei natale. De exemplu, un număr al destinului 79 indică o datorie karmică (7+9=16) sau un numar al vietii 49, la fel (4+9=13). Datoria karmică este cea care nu ne permite să evoluăm spiritual. Ea are o configuraţie unică pentru fiecare și o resimţim în momentele critice din viaţă. Uneori o percepem ca pe un blocaj, o inhibiţie, o teamă în fața unui moment decisiv și, bine detaliată ea poate arăta traseul vieţilor trecute, datoriile adunate în urmă şi problemele pe care le mai avem de rezolvat.


Citeste mai multe pe avantaje.ro

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri: