Ce superstiții are Ilinca Vandici în noaptea de Anul Nou. Vedeta are un întreg ritual în noaptea trecerii dintre ani

Author: Madalina Maftei

Ce superstiții are Ilinca Vandici în noaptea de Anul Nou

Sursa: Captură YouTube

Ilinca Vandici, îndrăgita prezentatoare a show-ului de modă ”Bravo, ai stil!”, a dezvăluit, într-un interviu pentru Teo Show, ce superstiții are de Revelion și de ce ține cont în noaptea trecerii dintre ani.

Ilinca Vandici este o prezență remarcabilă în spațiul public, peste care nu poți trece cu vederea. Prezentă la un eveniment monden, prezentatoarea celui mai iubit show de modă de la Kanal D a dezvăluit, pentru Teo Show, ce superstiții are de Anul Nou și ce detalii nu-i scapă sub nicio formă în noaptea dintre ani.

Ilinca Vandici: ”Aveam bani întotdeauna în buzunar”

Ilinca Vandici a mărturisit că a existat o vreme în care credea în superstițiile de Anul Nou și avea un întreg ritual de care ținea cont în noaptea trecerii dintre ani.

Prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil!” a dezvăluit că mânca struguri de Revelion, 12 boabe la număr, asta pentru fiecare bătaie a ceasului dintre ani. Fiecare boabă reprezintă câte o dorință pentru noul an, acestea înseamnă 12 luni pline de belșug, sănătate și noroc pe toate planurile, în special din punct de vedere financiar, potrivit playtech.ro.

Citește și: Ilinca Vandici nu crede în diete! Cum reușește să își mențină aceeași greutate pe care o avea înainte de naștere: "Mi se pare că în momentul în care termini dieta, kilogramele se vor acumula"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Totodată, vedeta nu uita la miezul nopții să-și spună o dorință și să-l sărute de omul de lângă ea. 

”Mai aveam în tinerețe superstiții, mâncam 12 boabe de strugure, purtam lenjerie roșie, aveam bani întotdeauna în buzunar sau dacă nu aveam buzunar, știți voi fetele pe unde mai ascundeam. Mâncam pește după 12 noaptea și cam atât. Îmi puneam o dorință exact la ora 12 și, neapărat, pupam omul de lângă mine”, a dezvăluit Ilinca Vandici pentru Teo Show.

Anii au trecut, iar Ilinca Vandici nu mai crede în superstițiile de odinioară și se focusează pe cu totul alte lucruri atunci când face pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. Acum este mamă, iar atenția sa se îndreaptă exclusiv către fiul ei, Zian. 

Sărbătorile sunt despre familie și oameni dragi, chiar și vedetele aleg să petreacă cea mai importantă perioadă din an în căminul lor, lângă cei dragi. 

Citește și: Ilinca Vandici, transformare fizică spectaculoasă de-a lungul anilor! „De zece ani am 53-54 kg!” Iată cum arăta vedeta Kanal D în anul 2006, la debutul pe micile ecrane!