Ce surpriză! Cine sunt favoriții săptămânii? Andreea Mantea a făcut marele anunț

Autor: B.H.
Actualizat: 09 mai 2020, 20:00

Săptămâna ce a trecut a fost una plină pentru concurenții de la "Puterea Dragostei". Cine sunt favoriții săptămânii?

A fost o săptămână marcată de momente tensionate în casa "Puterea Dragostei". Certurile nu au lipsit, confruntările și replicile dure au fost la ordinea zilei, lucru care, așa cum era de așteptat, a influențat publicul.

Citeste si: Ce băieți din casa "Puterea Dragostei" au petrecut până dimineața? Livian i-a filmat și a postat imaginile pe internet: "Dormeai cu borcanul de murături lângă"

Ce surpriză! Cine sunt favoriții săptămânii? Andreea Mantea a făcut marele anunț

Andreea Mantea a făcut marele anunț. Prezentatoarea de televiziune a anunțat cine sunt favoriții săptămânii. În casa fetelor, favorita a fost Andreea Pirui, aceasta fiind cea mai votată concurentă.

La băieți, favoritul săptămânii este Gabriel.

Astfel, Andreea Pirui și Gabriel devin liderii celor două case.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Este cumplit! Ella a mai pierdut pe cineva din familie. Concurenta nici nu a putut veni la emisiune

Imediat ce Andreea Mantea a anunțat favoriții săptămânii, Ligi a reacționat. Concurenta le-a mărturisit colegilor că a presimțit că Andreea Pirui și Gabriel vor fi favoriți.

"Am vrut să zic chestia asta. Am vrut să zic că nașa și cu finul vor fi favoriți în seara asta!", a spus Ligi.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei are o nouă rivală la inima lui Livian: „A întrecut măsura în ultima săptămână cu Livian”. Despre cine este vorba

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.