Ce surpriză i-a făcut Bursucu lui Teo Trandafir! Totul s-a întâmplat în direct la TV

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 nov 2021, 18:01
Foto(4)

Situație neașteptată astăzi la Teo Show! Îndrăgita prezentatoare TV, foc și pară din cauza lui Bursucu! Iată care a fost mărul discordiei și cum s-a revanșat Bursucu!

In fiecare zi de luni pana vineri, de la ora 15:00, simpaticii prezentatori, Teo Trandafir si Bursucu, aduc în atenția telespectatorilor Kanal D, divertisment de calitate, invitați de seama, momente hazlii, energie pozitivă, multă distracție și voie bună. Cei doi prezentatori deschid zilnic emisiunea Teo Show, într-o notă optimistă și veselă, invitând telespectatorii într-un nou periplu de senzație.

Ce surpriză i-a facut Bursucu lui Teo Trandafir!

De această dată însă, Teo Trandafir și-a făcut apariția în deschiderea emisiunii extrem de supărată pe colegul ei, Bursucu. Îndrăgită vedetă a mărturisit că a trăit astăzi cea mai mare dezamăgire a să după ce colegul ei, Bursucu, ar fi adus în redacție mai multe merdenele pentru toți cei prezenți, însă din nefericire la un moment dat delicioasele plăcinte s-au epuizat fără că Teo să apuce să mănânce.

Și mare i-a fost dezamăgirea și supărarea lui Teo când a constatat faptul că Bursucu nu s-a gândit să îi păstreze o merdenea special pentru ea. De aici starea de tristețe afișată de Teo chiar la începutul emisiunii. Deși a încercat din răsputeri să o înduplece pe colegă să cu tot felul de explicațîi și scuze, Bursucu n-a avut sorți de izbândă și s-a văzut nevoit să plece chiar în timpul emisiunii din platou pentru a cumpără merdele pentru Teo.

Fără să mai stea pe gânduri, prezentatorul TV a urcat rapid într-o mașină și a plecat într-un suflet să ii cumpere lui Teo merdenele buclucașe.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Cum reușește Teo Trandafir să se mențină la aceeași greutate de ani buni? Vedeta are o alimenație bine pusă la punct

Deși era tare supărată pe colegul ei, Teo a rămas profund uimită de gestul acestuia chiar în timpul emisiunii, pentru a se revanșa.
În cele din urmă, chiar înainte de finalul primului moment al emisiunii, timp în care au fost invitați în platou Kamara și Ralflo și Rareș, și-a făcut apariția și Bursucu aducându-i lui Teo merdenele promise!

Citeste si: TEO TRANDAFIR VÂRSTĂ. Câți ani are Teo Trandafir? Cum arăta prezentatoarea Kanal D la 16 ani?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.