Ce surpriza i-a facut Carmen de la Salciua lui Culita Sterp. "Asa ceva n-am avut de cand mama m-a facut"

Autor: L.S.
Actualizat: 24 nov 2020, 13:40
video Foto(8)

Carmen de la Salciua i-a facut o surpriza uriasa lui Culita Sterp, de ziua lui. Reactia celor prezenti spune tot

Carmen de la Salciua i-a facut o surpriza uriasa lui Culita Sterp, chiar in seara zilei lui de nastere! Artistul se afla la o cantare si era pe scena, inconjurat de oameni si de instrumentistii din formatia lui, cand cineva a venit sa ii spuna ca afara s-a intamplat ceva cu masina lui de lux.

Alarmat, Culita Sterp si-a cerut scuze publicului si a iesit imediat afara.

A fost lasat sa creada ca este vorba despre un accident, lucru care l-a determinat pe artist sa se grabeasca si mai tare spre parcare. Numai ca afara era o multime de oameni, iar lui Culita ii era greu sa treaca printre ei. Dupa ce a reusit sa faca cativa pasi, artistul a vazut masina si, langa ea, multe baloane.

Brusc au inceput si focuri de artificii, iar Culita a fost coplesit de emotii, cand si-a dat seama ca i se pregatise o surpriza.

de ziua lui. Insa artistul nu avea inca nici cea mai mica idee despre ce urma sa se intample.

Cineva i-a spus sa isi deschida cadoul, iar culita nu a stat deloc pe ganduri.

Incredibil! Ce surpriza i-a facut Carmen de la Salciua lui Culita Sterp

Citeste si: Cum a reactionat Carmen de la Salciua cand presa a scris despre impacarea ei cu Culita Sterp

Citeste si: Wow! Ce cadou i-a facut Culita Sterp lui Iancu de la Puterea dragostei, de ziua lui

Citeste si: Carmen de la Salciua si Culita Sterp sunt un cuplu! Cei doi nu se mai feresc

Zecile de oameni care erau in jurul sarbatoritului au inceput sa ii cante" La multi ani!", iar momentul a devenit si mai emotionant! Adevarata surpriza era sub cutia uriasa: Carmen de la Salciua! Fosta sotie a lui Culita era cadoul primit, iar artistul a fost atat

de emotionat, incat a inceput sa tremure. Cei doi s-au imbratisat in vazut tuturor, iar cand s-au sarutat, multimea a izbucnit in urale de bucurie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In lumina focurilor de artificii si in cantatul publicului adunat in strada, Culita a primit si un tort, din partea fostei sotii, insa artistului i-a fost foarte greu sa il tina in maini.

" De ce iti tremura mainile asa?", l-a intrebat Carmen de la Salciua pe sarbatoritul vizibil emotionat." Pai e greu tortul!", a raspuns Culita, care n-ar fi recunoscut in ruptul capului ca el nu vrea sa tina nimic in brate in afara de Carmen.

" Asa zi de nastere nu am avut de cand mama m-a facut", a spus Culita, care nu-si incapea in piele de fericire, in timp ce multimea ii canta lui si iubitei" Multi ani traiasca". Focurile de artificii au facut ca atmosfera sa fie ca una a unui eveniment foarte important, iar ideea a fost a artistei Carmen de la Salciua.

Citeste si: Fata ideala pentru Iancu: adevarul! Robert de la Puterea dragostei a dat totul pe fata despre intimitatea colegului de camera

Citeste si: Cate clase are Carmen de la Salciua: fanii nu se asteptau

Citeste si: Carmen de la Salciua o lanseaza pe sora ei in muzica. Ce a spus Daniela despre informatia momentului

 

 

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.