CE SURPRIZE ti-a pregatit astazi TEO la emisiunea ta preferata de la 16.45!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:17

TEO te asteapta astazi de la 16.45 cu o noua editie a emsiunii tale preferate cu invitati noi si surprinzatori.

De la ora 16.45 TEO alaturi de invitatii sai va asteapta la TEO SHOW. Astazi, in platoul emisiunii vin Taraful Haiducilor, Raza Ra si Maria Salaru.

In “TEO show”, spiritul efervescent al amfitrioanei emisiunii se va impleti cu povestile de viata ale unor personalitati care au schimbat Romania prin inteligenta, onestitate si viziune optimista.

"Vrem sa aratam ca se poate, ca exista speranta, ca Romania e o tara in care se nasc in fiecare zi copii care vor fi educati altfel decat noi, ca noi insine putem sa ne educam zi de

zi in asa fel incat, la un moment dat, sa fim la inaltimea copiilor nostri si sa le lasam o tara in care se poate zambi pe strada si spune<> din senin", a spus
text-transform: none; white-space: normal; widows: auto; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px;" href="https://www.kanald.ro/Vedete/Teo/">Teo Trandafir
.

Citește și: Durere

in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”>din senin", a spus Teo Trandafir.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.