Ce suvenir i-a lasat Anda Adam fostei sale colege din Echipa Faimosilor, de la “Exatlon”? “Avea mare nevoie de el!”

Autor: Silviu Bunea Editor Web: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 feb 2018, 18:20

Prietenii pe viata se leaga la “Exatlon” intre concurenti.

Trec impreuna prin situatii dificile, se incurajeaza reciproc, rezista in competitie gratie legaturilor care se stabilesc intre ei. Un astfel de exemplu este si prietenia stransa dintre Anda Adam si Diana Belbita. Imaginile cu Diana Belbita plangand la eliminarea Andei au emotionat o tara intreaga.

A fost evident ca eliminarea de la “Exatlon” a Andei Adam, in urma voturilor telespectatorilor, a fost o lovitura puternica pentru, cea supranumita “Printesa Razboinica”.

Aseara, la revenirea in tara, Anda Adam a povestit ca momentul cel mai greu de la plecarea din Republica Dominicana a fost acela cand si-a luat ramas bun de la “Printesa Razboinica”, de care o leaga o frumoasa prietenie.

"Despartirea de Diana Belbita a fost foarte grea pentru ca, in ciuda sportului pe care il practica, ea este o persoana foarte sensibila, este un om deosebit.

Ea si-a gasit alinare in persoana mea si probabil in momentul in care am plecat i-a fost foarte greu pentru ca noi vorbeam foarte mult, ne incurajam. Este un sportiv desavarsit si un om cu un caracter foarte frumos,"
a precizat indragita cantareata.

Anda Adam a marturisit si ce “suvenir” pretios i-a lasat amintire prieteniei sale, Diana.

„Hanoracul meu i l-am lasat iubitei mele prietene, Diana Belbita, pentru ca avea mare nevoie de el.

Noptile sunt mai reci, mai ales cand ploua, cand este furtuna ”, a povestit Anda Adam.

            Maine seara, la „Exatlon”, cele doua echipe vor avea parte de o noua provocare dura, miza fiind una uriasa. Confruntarea intre concurentii Echipei Faimosilor si Echipei Razboinicilor va fi pe dramatica. Nu ratati, incepand cu ora 20:00, cea mai iubita competitie sportiva televizata din Romania, „Exatlon”, numai la Kanal D!

 

Taguri: