Ce tarif are Dani Mocanu după ce a revenit în muzică? Prietenia cu Van Damme l-a adus instant în trending

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 29 iul 2022, 22:35
Dani Mocanu, în centrul atenției după ce s-a afișat alături de Jean-Claude Van Damme
Sursa: Facebook

S-a aflat! Cum s-a modificat tariful lui Dani Mocanu după ce a revenit în muzică? Artistul este din nou în centrul atenției după ce s-a afișat alături de Van Damme.

Tarif Dani Mocanu. În luna iulie, Dani Mocanu a anunțat că revine în muzică și că va accepta să urce din nou pe scenă la diferite evenimente. După o perioadă de pauză în care s-a îndreptat mai mult către credință, artistul a decis să își reia cariera, astfel că a reușit să revină în trending pe Youtube după ce a apărut în prezența lui Jean-Claude Van Damme.

Cum s-a modificat tariful artistului după ce a revenit pe scenă?

Dani Mocanu, din nou în trending. Ce tarif are artistul în prezent?

Tarif Dani Mocanu. După ce o perioadă de 7 luni s-a retras din muzică și a luat calea bisericii, Dani Mocanu le-a dat vestea cea mare fanilor săi. Artistul a dezvăluit că se întoarce cu forțe proaspete, mărturisind că și-a îndeplinit promisiunea făcută în fața lui Dumnezeu și că acum se poate ocupa în continuare de cariera lui artistică.

Într-un video postat pe Youtube, Dani Mocanu și-a anunțat revenirea, informație care i-a bucurat enorm pe cei care îl apreciază.

„Am avut o promisiune față de Dumnezeu. Cu ajutorul lui Dumnezeu, după șapte luni de zile am îndeplinit promisiunea respectivă. În momentul de față pot să mă întorc în muzică, nu vreau să vorbesc mult, să vă plictisesc, mă întorc în muzică. Doamne, te iubesc, și atât.

Ne vedem pe scenă. Am 28 de ani și nimic pana in prezent nu mi-a adus o satisfacție sufleteasca mai mare decât aceasta de a aduce câteva suflete pe calea Lui Dumnezeu. Acum ma întorc. Va iubesc!”,  a postat Dani Mocanu pe canalul său de Youtube. 

Tarif Dani Mocanu. Nu mai este un secret pentru nimeni că artiștii din România reușesc să câștige sume fabuloase în urma evenimentelor private la care participă.

După ce a apărut în compania lui Jean-Claude Van Damme, Dani Mocanu a ajuns din nou în atenția publicului și în tending pe Youtube și au apărut zvonuri potrivit cărora inclusiv tarifele percepute de acesta s-au modificat. Astfel, se pare că pentru un singur eveniment, Dani Mocanu ar câștiga între 5.000 și 10.000 de euro.  Ca orice artist, Dani Mocanu are un anumit tarif pentru evenimentele private la care cântă, însă la suma stablită se adaugă și banii primiți din dedicații.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Jean-Claude Van Damme, apariție de senzație alături de Dani Mocanu. Cum a fost surprins celebrul actor

Dani Mocanu și Jean-Claude Van Damme, imaginile care au devenit virale în mediul online

Dani Mocanu și Jean-Claude Van Damme s-au distrat împreună pe muzica interpretului de manele și, așa cum era de așteptat, imaginile au ajuns rapid în mediul online. Mai multe filmulețe au fost încărcate de Dani Mocanu pe canalul său de Youtube, artistul dorind să sublinieze apropierea dintre el și cunoscutul actor. Dani Mocanu a profitat de ocazie și i-a făcut mai multe dedicații lui Jean-Claude Van Damme, actorul distrându-se alături de artist. 

Imaginile cu Dani Mocanu și Jean-Claude Van Damme au fost distribuite de o mulțime de persoane în mediul online, astfel că artistului nu i-a fost deloc greu să ajungă din nou în topul preferințelor publicului.

În melodiile pe care le interpretează, Dani Mocanu vorbește tot timpul de bani și succes. Cea mai recentă piesă a artistului se numește „Bancomatul” și este deja în trending, reușind să strângă 551.234 de vizionări în mai puțin de 24 de ore de la momentul lansării. 

Citeste si: Câte clase are, de fapt, Dani Mocanu? Cântărețul le-a spus fanilor adevărul: "Nu realizez nimic în viață!"

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.