Ce tarif are Georgiana Lobonț pentru un eveniment privat. Cântările nu sunt singura sursă de venit a artistei

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 20 oct 2023, 07:25

Artista percepe un tarif destul de mare pentru evenimente

Sursa: Instagram Georgiana Lobonț

Georgiana Lobonț este un nume cu rezonanță puternică în lumea muzicii de petrece. Artista este invitată la o mulțime de evenimente pentru a întreține atmosfera cu piesele sale. Ei bine, acum s-a aflat ce tarif percepe cântăreața pentru a cânta la o petrecere privată.

Acum este la modă ca pentru o petrece de tip nuntă sau botez să se opteze pentru muzică live, evident că asta presupune scoaterea din buzunar a unei sume semnificative, mai ales dacă este vorba despre un cântăreț cu renume. Iată ce sumă percepe Georgiana Lobonț pentru a întreține atmosfera unei petreceri private.

Câți bani cere Georgiana Lobonț pentru a întreține atmosfera la nuntă sau botez

Georgiana Lobonț se numără printre cei mai apreciați interpreți de muzică de petrecere de la noi. „Prințesa muzicii populare din Ardeal”, căci așa este supranumită, se bucură de un mare succes în rândul iubitorilor de muzică de petrecere. Pe lângă banii pe care îi face din cântări, Georgiana câștigă foarte bine și din YouTube. Iată cât costă să cânte aceasta în cadrul unui eveniment privat, dar și câți bani reușește să facă doar din YouTube!

Citește și: Armin Nicoară, declarații în exclusivitate la Teo Show, despre ceea ce se întâmplă de fapt cu mariajul nașilor săi, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan! „Foarte multă lume a spus că eu sunt problema!”

Artista percepe un tarif destul de mare pentru evenimente, mai exact Georgiana Lobonț primește peste 4.000 de euro doar pentru o oră. Separat de aceste petreceri private, cântăreața este renumită pentru sumele mari pe care le câștigă și din YouTube.

 În urma unor statistici realizate de un site specializat, un singur videoclip de-al artistei publicat pe platforma YouTube ajunge să fie monetizat cu până la 390 de dolari pe zi. Pe săptămână, Georgiana Lobonț are peste 680.000 de vizualizări, iar acestea îi aduc astfel un venit cuprins între 171 și 2.700 de dolari. La trei milioane de vizualizări pe YouTube, pe care Georgiana Lobonț reușește să le strângă la finalul unei singure luni, artista poate ajunge să încaseze până la 11.700

de dolari, informează Spynews.

Citește și: Nașa lui Armin Nicoară și soțul ei divorțează! Artistul ar fi mărul discordiei dintre cei doi: „S-a terminat, cu asta am spus tot”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș, au ținut primele pagini ale tabloidelor în aceste zile, după ce bărbatul a făcut o serie de declarații în care a dezvăluit că divorțează de interpretă. Se pare că apele s-au mai liniștit între cei doi și au ajuns la gânduri mai bune, ba mai mult, artista a anunțat că își reia activitatea, după ce a fost plecată în Maldive.