Tariful lui Zanni dupa ce a castigat Survivor Romania 2021! Cat ia acum castigatorul competitiei la un concert

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 18 iul 2022, 02:30
Ce tarife ia Zanni dupa ce a castigat Survivor Romania 2021
Sursa: Instagram

Zanni, castigatorul Survivor Romania 2021, are parte de succes fulminant in cariera si chiar pe plan personal avand in vedere ca in curand isi va cumpara si o casa.

Trofeul Survivor Romania 2021 pe care Zanni din echipa Faimosilor l-a castigat, i-a adus cea una din cele mai mari realizari pe plan personal deoarece deja artistul este pe cale sa-si cumpere o casa la care ravneste de cand era mic. Este cunoscuta situatia lui Zanni si cu atat mai mult acest premiu vine ca o rasplata pentru suferinta, munca si efortul de a razbate intr-o societate in care se pun etichete sau trebuie sa razbeasca ca intr-o jungla dupa cum chiar el a zis.

Astfel, nu doar premiul cel mare de la Survivor Romania 2021 il ajuta sa isi implineasca marele vis, ci si faptul ca de acum Zanni, este un cantaret si mai apreciat si mai urmarit si iubit de catre tinerii care il vad ca un model si automat si cota i-a crescut dupa revenirea de la Survivor Romania 2021.

Cat castiga Zanni dupa ce a luat Trofeul Survivor Romania 2021

Citeste si: Ce reprezinta simbolul de pe tricoul pe care Zanni l-a purtat mereu la Survivor Romania 2021! Totul are legatura cu viata lui. Pana si Ana Porgras l-a purtat pentru el

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zanni este in continuare sustinut in deciziile sale pe plan personal, dar si a carierei muzicale de catre Alex Velea si Antonia. Cei doi cantareti mai au sub aripa cativa cantareti tineri care fac ravagii pe piata muzicala, Mario Fresh si Lino Golden care acum, dupa ce Zanni s-a intors de la Survivor Romania, cu singuranta ii intrece in ce priveste tariful de la un concert. ”Mario Fresh și Lino Golden nu se mai dau jos din pat fără 2.500

de euro. Ei se află în topurile muzicale, le-au crescut pretențiile. Iar Zanni cu siguranță îi va depăși pe Mario și pe Lino, după ce a câștigat marele concurs de supraviețuire Survivor România, filmat de Kanal D în Republica Dominicană”, au declarat apropiatii din cercul lor.

  Lino Golden este foarte dorit la spectacole, puștoaicele sunt înnebunite după el, are voce bună și este șarmant.

El are tarife diferite – la baluri și cluburi ia 2.500 de euro, la spectacolele în aer liber ia 3.000 de euro, la evenimentele private cere 3.300 de euro, în străinătate-3.500 de euro. Pentru spectacolele din provincie, vrea 3 camere la un hotel de minimum 3 stele, pentru cei 4 artiști din trupa lui”, au dezvaluit cateva surse pentru  Impact.ro