Ce tarif percepe Vlăduța Lupău pentru a cânta la o nuntă sau la un botez. Artista promite un spectacol pe cinste

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 09 oct 2023, 03:00

În schimbul sumei, Vlăduța Lupău promite un spectacol de zile mari

Sursa: Facebook

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai talentate și mai apreciate artiste de la noi, ceea ce justifică și tariful pe care aceasta îl solicită, pentru a cânta la o petrecere de nuntă sau la o petrecere de botez. În schimbul sumei, artista promite un show pe cinste.

Vlăduța Lupău are un tarif foarte bine stabilit pentru a cânta la o petrecere de nuntă sau de botez, iar totul depinde de cerințele pe care cel care o cheamă le are.

Ce tarif are Vlăduța Lupău pentru a cânta la o petrecere de nuntă sau de botez

Vladuța Lupău a muncit foarte mult pentru a ajunge unde este acum, dar continuă să muncească la fel de mult, pentru a reuși să se mențină în top.

La scurt timp după ce sunt lansate, piesele sale ajung în trending, în țara noastră, iar talentul ei reușește să treacă și granițele, căci susține concerte inclusiv pentru românii plecați în străinătate, la muncă.

Vlăduța are o voce inconfundabilă și o pasiune pentru muzică foarte mare, ceea ce a reprezentat pentru ea cheia succesului. Așadar, cum aprecierea fanilor este pe măsură, lucru ce se vede în numărul de vizualizări și de fani, nici tariful nu avea cum să fie mai prejos.

Citește și: După ce a absentat din mediul online și după ce a ajuns în spital, Vlăduța Lupău cere ajutorul fanilor ei: „Aș vrea să mă consult cu voi”

Așadar, pentru un spectacol de câteva ore, pentru o petrecere de nuntă sau pentru o petrecere de botez, Vlăduța Lupău are un tarif cuprins între 5.000 și 10.000 de euro, în funcție de complexitatea spectacolului pe care îl oferă.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În schimbul sumei, Vlăduța Lupău promite un spectacol de zile mari, cu mult dans și cu multă voie bună, așa cum a mai arătat, de multe ori, pe contul ei de Instagram.

Vlăduța Lupău a cântat pentru românii plecați în alte țări

Vlăduța Lupău a încheiat anul în forță, dar cu foarte multă reunoștință în suflet pentru tot cee ce îi este dat să trăiască. Ultima lună din an a petrecut-o mai mult peste hotare, cântând pentru românii care sunt plecați la muncă în alte țări.

Aceasta a avut un turneu în Statele Unite ale Americii, dar și câteva concerte în Germania. Artista a făcut un spectacol de zile mari, așa cum a promis, dar nu a putut să nu remarce multitudinea de români plecată peste hotare.

Prin intermediul unui mesaj postat în mediul online, Vlăduța Lupău le-a mulțumit românilor care i-au dat ocazia să le cânte, în Germania, spunând că a fost uimită de numărul lor.

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Vlăduța Lupău. Ultimele detalii despre starea ei, după ce a ajuns la spital

De asemenea, artista este uimită și de puterea pe care acești oameni o au când vine vorba de timpul petrecut departe de familie, mai ales că, acum, având și ea un copil, vede lucrurile altfel.

Vlăduța a încheiat mesajul spunând că îi așteaptă pe toți cei plecați din România înapoi.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.