Ce temperatură are apa mării în perioada 1 - 6 septembrie, în Mamaia, Vama Veche, Eforie sau Costinești

Author: Luiza Stama
Actualizat: 31 aug 2020, 08:48

Chiar daca vara e pe sfarsite, romanii aleg sa mearga la mare. Iata ce temperatura are apa marii in perioada 1 - 6 septembrie si cum va fi vremea.

Vremea se mentine frumoasa la mare, iar in judetul Constanta, temperaturile maxime se vor situa intre 27 si 31 de grade Celsius in perioada 1- 6 septembrie.

Temperaturile minime, in timpul zilei vor varia intre 20 si 22 de grade Celsius, iar cerul va fi insorit, fara precipitatii. Noaptea, temperaturile vor scadea si vor avea valori cuprinse intre 16 si 19 grade Celsius.

Hidrologii au insa vesti bune, iar temperatura apei la Marea Neagra va fi intre 24 si 26 de grade Celsius.

Si la Mamaia vremea va fi frumoasa in intervalul 1- 6 septembrie, cu temperaturi situate intre 28 si 31 de grade si cu minime de 20 de grade in timpul noptii.

Iata media de temperatura pentru intervalul 1- 6 septembrie in principalele statiuni de la mare

Constanta/Mamaia: 28 grade Celsius
Navodari: 27 grade Celsius
Eforie Nord: 28.5 grade Celsius
Costinești: 27.5 grade Celsius
Mangalia: 27.5 grade Celsius
Vama Veche: 28 grade Celsius

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Temperatura apei marii in Mamaia

In cea mai cautata statiune de pe litoralul nostru, turistii se vor bucura de vreme frumoasa pe tot intervalul, cu temperaturi cuprinse intre 27 si 31 de grade Celsius, iar apa marii va avea o temperatura medie de 24 de grade.

Temperatura apei marii in Vama Veche

Si aici vremea se mentine calduroasa, cu temperaturi cuprinse intre 27 si 31 de grade, iar apa marii va fi calda, cu o medie de temperatura situata la 24 de grade Celsius.

Temperatura apei marii in Costinesti

Vremea va fi putin mai rece in Costinesti, insa cerul se mentine insorit. Apa marii va avea o temperatura medie de 23 de grade Celsius.

Temperatura apei marii in Eforie Nord

Vremea frumoasa va predomina si in Eforie Nord, cu temperaturi de maxim 31 de grade. Si aici apa mari va fi calda pentru aceasta perioada, cu o temperatura medie de 24 de grade Celsius.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru duminică, 30 august. Vreme frumoasă și temperaturi ridicate

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 29 august. Vreme caniculară în aproape toată țara

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.