Ce ține mama Geta atârnat pe perete. Culiță Sterp se va enerva la culme când va vedea

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 01 nov 2022, 12:18

Ce ține mama Geta atârnat pe perete

Sursa: Instagram

Ileana Sterp a împărtășit fanilor un detaliu incredibil din intimitatea mamei Geta. Ce ține cea mai virală mamă de pe internet atârnat pe perete? Nu-i va pica deloc bine lui Culiță Sterp când va vedea.

Ileana Sterp și-a anunțat urmăritorii că pleacă într-o vizită surpriză la mama Geta, alături de fiica ei, Carla. Sora lui Culiță Sterp a postat pe Instagram o imagine în care apare cea mai virală mamă de pe internet, însă ce au observat fanii este incredibil. Culiță își va ieși din minți când va vedea ce ține cea care i-a dat viață atârnat pe perete.

Ileana Sterp a dat-o de gol pe mama Geta. Ce ține atârnat pe perete

Ileana Sterp este foarte activă în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Sora lui Culiță a mers în vizită la mama Geta și a împărtășit fanilor un detaliu incredibil.

Tânăra a postat, pe story, o imaginea cu Mama Geta și micuța Carla, însă detaliul pe care toată lumea l-a remarcat îl va scoate pe Culiță Sterp din minți.

Mama Geta are atârnat pe perete un banner pe care apare Culiță și Iancu alături de turma de oi, fiind bine cunoscut faptul că aceasta este afacerea lor de familie, iar oile sunt sursa lor de venit.

Imaginea pare destul de veche, de pe vremea când cei doi frați erau adolescenți, însă cei doi repezită afacerea familiei cu mândrie. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Culiță Sterp vrea să construiască o casă pentru o mamă cu șase copii

Culiță Sterp, impresionat de povestea a șase copii, care trăiesc într-un cort la marginea drumului, își dorește să le construiască o casă, astfel le-a cerut ajutorul urmăritorilor săi, care au răspuns pozitiv la propunerea lui.

”Din 2 mii de comentarii văd doar câțiva pe care îi pot număra pe degete care au spus că sunt dispuși să ajute, restul doar știu să judece.

Că de ce a făcut atâția copii, că de ce ajutăm ucrainenii, că de ce nu se sesizează Protecția Copilului, etc… Așa suntem noi românii, așteptăm după unii și după alții în loc să plece schimbarea de la noi. Aveți si voi dreptate unii cu ce spuneți, dar copiii ăștia, săracii, n-au nici o vină. Mai bine îi ajutăm noi că, până îi ajută statul, mor de foame!”,  a scris manelistul pe Facebook. 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.