Ce tinuta sexy a purtat Raluca Badulescu in prima editie Bravo, ai stil Celebrities! Detaliul incredibil care se vedea pe sub masa

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 30 ian 2021, 13:20

Bravo, si stil! Celebrities a revenit in casele romanilor, iar Raluca Badulescu s-a pregatit cu o tinuta sexy pentru prima editie.

Bravo, ai Stil! Celebrities a revenit, iar fanii indragitului show sunt extrem de incantati sa isi revada favoritele, dar si pe Ilinca Vandici, frumoasa prezentatoare de la Kanal D.

Si juratii au fost asteptati cu nerabdare in platourile de filmare, dupa ce emisiunea a fost oprita din cauza pandemiei.

Raluca Badulescu s-a pregatit pentru prima editie Bravo, ai Stil! Celebrities cu o tinuta sexy pe care a purtat-o asa cum doar ea ar fi putut sa o faca.

Indragita jurata a revenit plina de energie si dornica sa vada ce au de oferit cele noua concurente vedete, in materie de stil.

Citeste si: Raluca Badulescu, sfaturi pentru o stare de bine, in aceasta perioada petrecuta acasa

Citeste si: Raluca Badulescu, ipostaza in care nu s-a aratat niciodata la TV! Juratul “Bravo, ai stil! Celebrities” isi face aparitia fara pic de machiaj si fara gene false

Cu vorbele la ea, Raluca Badulescu s-a simtit ca pestele in apa in gala cu tema "Oldies but goldies", iar tinuta ei nici nu putea sa fie mai nimerita. Jurata si-a facut aparitia in platoul Bravo, ai Stil! cu tinuta din dantela neagra, o rochie mulata si transparenta, care i-a pus in evidenta formele si senzualitatea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nici glumele nu i-au lipsit juratei si, asa cum ne-a obisnuit, Raluca Badulescu a iesit din nou in evidenta cu hazul ei si autoironiile delicioase. Vedeta s-a ridicat de la masa juratilor si a cerut sa i se aduca mai multe perne ca sa para mai inalta, iar lenjeria ei intima a putut sa fie admirata in toata splendoarea, cand Raluca s-a plans ca o parte a corpului ii statea pe masa.

 

Cel mai iubit show despre stil, a revenit cu editii noi si poate fi urmarit de miercuri pana sambata, de la ora 22:00, pe Kanal D.

Citeste si: De sambata, de la 22:00, noi editii ale show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, la Kanal D!

Citeste si: Maurice Munteanu, “atacat” in cabina juratilor, in pauza de la filmarile pentru “Bravo, ai stil! Celebrities”/ Afla cine a bagat spaima in jurat