Ce tipuri de pantofi eleganți pentru bărbați poți purta la evenimente de vară?

Author: Oana Iosif

Ești invitat la cele mai frumoase evenimente de vară? Indiferent dacă este vorba despre petreceri de nuntă, petreceri corporate, petreceri cocktail și așa mai departe, îți recomandăm să acorzi mai multă importanță și pantofilor pe care îi vei purta.

Având în vedere temperaturile ridicate din timpul verii, cel mai bine este să optezi pentru pantofi din piele naturală, așa cum sunt și cei de la Marelbo. Producătorul român din inima Bucovinei îți pune la dispoziție cei mai frumoși pantofi eleganti barbati, realizați din piele naturală, perfecți pentru vară. Îi poți comanda online, de pe site sau poți merge în unul dintre cele peste 50 de magazine din întreaga țară. Indiferent cum alegi să cumperi pantofii, prețul va fi același: preț de producător. Îți prezentăm în continuare trei tipuri de pantofi eleganți pe care îi poți purta la evenimentele de vară.

În primul rând, trebuie să discutăm despre mocasini. Aceștia se potrivesc atât pentru evenimente de zi, cât și pentru evenimente de seară, mai puțin formale. Poți purta mocasini în numeroase combinații și cu siguranță vor deveni rapid pantofii tăi preferați. De asemenea, îi poți purta chiar și la locul de muncă, în zilele toride. Mocasinii sunt considerați un model de eleganță clasică pe timp de vară și îmbină perfect stilul formal, elegant cu stilul casual. În plus, sunt confortabili și completează orice ținută de vară. Îi poți purta atât la un costum din in, cât și la pantaloni scurți și un tricou polo. Pentru ținutele la care îți dorești o pată de culoare, alege cu încredere acești Mocasini barbati 912 indigo. Pot fi asortați foarte ușor și se potrivesc chiar și pentru evenimente ce se desfășoară la malul mării.

Pantofii loafers reprezintă un alt model de încălțăminte extrem de popular pe timp de vară. La o primă vedere, sunt foarte similari cu mocasinii, însă analizându-i în detaliu vei putea observa numeroase diferențe. Spre exemplu, partea superioară a pantofilor loafers nu ajunge deasupra gleznei. Față de mocasini, pantofii loafers nu sunt decorați cu broderie în partea superioară, ceea ce le oferă o notă de eleganță prin simplitate și îi face ideali pentru mai multe evenimente. Recomandarea noastră este această pereche de Pantofi casual / eleganti barbati 875 a coniac. Acest model de pantofi a fost prima dată apreciat în anul 1930 și de atunci nu s-a demodat. Sunt cusuți manual, iar culorile în degrade îi face speciali. Au o talpă moale și confortabilă.

Ultimul model de pantofi pe care ți-l recomandăm pentru vara este reprezentat de pantofii brogues. Sunt ideali pentru zilele toride în care ai nevoie de o alegere formală și elegantă. Seamănă foarte bine cu pantofii Oxford, însă sunt mult mai confortabili și potriviți pentru vară, datorită perforațiilor care se regăsesc pe mare parte din suprafața pantofilor. De la Marelbo, îți recomandăm acești Pantofi eleganti barbati 894 maro. Sunt comozi, eleganți și ideali pentru zilele toride. Ce ți-ai putea dori mai mult?

Sperăm ca ți-au plăcut pantofii recomandați, iar dacă dorești să îi comanzi, cel mai bine este să intri pe site-ul Marelbo.

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.